• Haberler
  • Genel
  • Millet Partisi sitem etti: Edebali'yi ziyaret etmediniz

Millet Partisi sitem etti: Edebali'yi ziyaret etmediniz

Millet Partisi İl Başkanı Selahattin Genç, MHP İl Başkanı Aziz Aslan'a 'Aykut Edebali'yi ziyaret etmeme' konusunda sitemde bulundu Millet Partisi İl Başkanı Selahattin Genç, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan'la görüşmesinde 'Aykut Edebali' siteminde bulundu. Genç, 'Biz Millet Partisi olarak Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne küskünüz. Genel Başkanımız Aykut Edebali, bu milletin [&hellip]

Millet Partisi sitem etti: Edebali’yi ziyaret etmediniz

Millet Partisi İl Başkanı Selahattin Genç, MHP İl Başkanı Aziz Aslan’a “Aykut Edebali’yi ziyaret etmeme” konusunda sitemde bulundu

Millet Partisi İl Başkanı Selahattin Genç, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aziz Aslan’la görüşmesinde “Aykut Edebali” siteminde bulundu. Genç, “Biz Millet Partisi olarak Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne küskünüz. Genel Başkanımız Aykut Edebali, bu milletin bekası üzerine çalışmış, çabalamış, kitaplar yazmış; gerçekten duayen bir siyasetçidir. Böyle bir duayen siyasetçiyi CHP ve MHP ziyaret etme gereği duymamıştır. Genel Başkanımız Edebali’den faydanılabileceğini düşünüyoruz” dedi.
ÖNEMLİ BİR MAKAM
Cumhurbaşkanlığı makamının önemli bir görev olduğunu hatırlatan Genç, “Cumhurbaşkanlığı, üniter yapıda önemli bir kurum. Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlığın gönderdiklerini inceleme makamıdır. Aklı-selim bir Cumhurbaşkanı olursa, Başbakanlık’tan gelen düzenlemeleri uygun mu değil mi diye sorgular. İnşallah bu millet bu dersi birilerine verir. Cumhurbaşkanlığı seçimleri demokrasi içinde yapılmıyor. Ben yaptım oldu misaline doğru gidiyor” ifadelerini kullandı.
KIRMIZI ÇİZGİLERİ OLMALI
Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Cemil Çoker ise, seçilecek Cumhurbaşkanı’nın milli ve manevi konularda kırmızı çizgilerinin olması gerektiğini vurguladı. Çoker, “Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetecek bir Cumhurbaşkanı seçilecek. Şu aşamada her iki aday hakkında bir destekleme kararımız yok. Bizim adayın nasıl olması ile ilgili beklentilerimiz var. Biz son dönemlerde adaletin olmadığı, kimsenin adalete inanmadığı bir süreçte adalet mekanizmasını doğru işletecek bir Cumhurbaşkanı gerekiyor. Milletle barışık olan, milli ve manevi konularda kırmızı çizgileri olan bir Cumhurbaşkanı olması gerekiyor” diye konuştu.

Bakmadan Geçme