• Haberler
  • Genel
  • Millet oynanan oyunların farkında – Kocatepe Gazetesi

Millet oynanan oyunların farkında – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban kurum ziyaretlerinin ardından Ertuğrulgazi ve Battalgazi Mahallelirinde vatandaşlar bir araya geldi Seçimlere 23 gün kala çalışmalarına bütün hızıyla devam eden AK Parti Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, kurum gezileri kapsamında PTT Baş Müdürü Mustafa Türkmen ve Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Ali Gedik'i makamlarında ziyaret etti. Çoban her [&hellip]

Millet oynanan oyunların farkında

AK Parti Belediye Başkan Adayı Burhanettin Çoban kurum ziyaretlerinin ardından Ertuğrulgazi ve Battalgazi Mahallelirinde vatandaşlar bir araya geldi

Seçimlere 23 gün kala çalışmalarına bütün hızıyla devam eden AK Parti Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, kurum gezileri kapsamında PTT Baş Müdürü Mustafa Türkmen ve Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Ali Gedik’i makamlarında ziyaret etti. Çoban her iki kurumun müdürüne de görev süresi boyunca sağladıkları uyumlu çalışma ortamı nedeniyle teşekkür ederken, uyumlu çalışmalarının bundan sonra da süreceğini belirtti.
ERTUĞRULGAZİ VE BATTALGAZİ MAHALLELERİNE ZİYARET
Seçim çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerini de sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burhanettin Çoban, Ertuğrulgazi ve Battalgazi mahallesi sakinleriyle bir adaya geldi. Çoban, “Modern bir asfalt şantiyesi kurduk, 120 adet yeni iş makineleri aldık ve devletimizin de desteğini de alarak hizmette rekor kırdık” dedi.
Ertuğrulgazi ve Battalgazi Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan adayı Burhanettin Çoban, mahallelere seçimden seçime giden başkan olmadığını vurguladı. Başkan Çoban, “Biliyorsunuz 23 gün sonra seçim var. Ama bu seçim sıradan bir seçim değil. Türkiye’de bazı dış odaklar, onlarla işbirliği yapan siyasi partiler bir takım planların peşinde. Türkiye’nin büyümesini, gelişmesini, dünyaya hakim olmasını istemeyenler güçler bu oyunları amaçladılar. Ama milletimiz bu oyunun farkında. Mitingdeki kalabalık, coşku, izdiham ve Recep Tayyip Erdoğan’a destek bu hain oyunun herkesin farkında olduğunun bir kanıtıdır. Bundan dolayı öncelikli olarak sizleri teker teker kutluyorum. Biz seçimden seçime değil, her zaman vatandaşlarımızla beraber olan bir başkanım. Mahallerimize sık sık geldik. Vatandaşlarımız ve muhtarlarımızla dolaştık, sorunlarını dinledik. Okullarımızın ihtiyaçlarını giderdik. 5 yıl içinde Afyonumuza neler yaptığımızı en iyi siz gördünüz. Birçok proje bu dönemde gündeme geldi. Bilgi evleri, Akarçay, Alt yapı ve Üst yapılar yaptık. Türkiye’de rekor kırarak engelli vatandaşlarımıza 350 adet akülü araç dağıttık. İlk defa bin 143 çocuğumuza bisiklet dağıttık” diye ifade etti.
Çoban, “Ertuğrulgazi ve Battalgazi mahallemiz en geç 3 yıl içinde doğalgaza kavuşacak. Geçen bir mahallemizde bir vatandaşımız ‘Sayın başkan sen 2009’da da buraya gelmiştin. Ben de dedim ki siz belediye başkanları hep zenginlerin mahallesine bakarsınız. Kenar mahallelere bakmazsın. Ama senden özür diliyorum sen kenar mahalleri ihya ettiniz hakkınızı helal edin’ dedi. Biz ulaşılamaz bir başkan değiliz. Gerekirse biz geliriz” diye konuştu. Başkan Çoban konuşmaların ardından mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Çoban’a mahalle ziyaretlerinde AK Parti İl Teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclis üyesi adayları eşlik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme