Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Millet İttifakı olarak dimdik ayaktayız”

“Millet İttifakı olarak dimdik ayaktayız”

CHP Afyonkarahisar Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Av. Burcu Köksal, “Millet İttifakı”nın her türlü iftira ve fitneye rağmen
dimdik ayakta olduğunu belirterek, “Millet İttifakı olarak özellikle AKP’yi ve Cumhur İttifakını vatandaşın sorunlarını duymaya, sorunların çözümü noktasında bizim sesimize kulak vermeye davet ediyoruz” dedi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Av. Burcu Köksal, İYİ Parti Afyonkarahisar İl kongresi sonrasında göreve seçilen İl Başkan Muhammet Mısırlıoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
“MİLLET İTTİFAKI OLARAK
MÜCADELEMİZİ
SÜRDÜRÜYORUZ”
İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik eden Milletvekili Köksal, “Millet İttifakı olarak İYİ Parti ve Saadet Partisi ile birlikte Türkiye için, Afyonkarahisar için, elimizden geldiğince Türkiye’ye yeniden demokrasiyi getirmek, parlamenter sisteme geri dönebilmek, halkın sorunlarını çözebilmek, Türkiye’nin hak ettiği gibi yönetilmesini sağlamak için mücadeleyi sürdürüyoruz. Türkiye’de maalesef adalet ve liyakatin yerle yeksan olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Hukuksuzluklar diz boyu, AKP tarafından getirilen düzenlemeler vatandaşa değil, yandaşa yönelik düzenlemeler. Halkın sorunlarıyla ilgilenen bir iktidar yok. Biz de Millet İttifakı olarak özellikle AKP’yi ve Cumhur İttifakını vatandaşın sorunlarını duymaya, sorunların çözüm noktasında bizim sesimize kulak vermeye davet ediyoruz. Bu noktada ne yaparlarsa yapsınlar, Millet İttifakı olarak dimdik ayaktayız. Bu demokrasi mücadelemizi ve Türkiye’nin parlamenter sisteme geri dönüşü için birlikte başlattığımız bu adalet mücadelesini sürdüreceğiz.” dedi.
“VATANDAŞ ERKEN SEÇİM İSTİYOR”
Türkiye’nin rahat bir nefes alması gerektiğini vurgulayan Milletvekili Köksal,“Türkiye ekonomisinin düzelmesi için, Türkiye’de adaletin ve liyakatin sağlanması için, demokrasinin işler hale getirilmesi için, yargı bağımsızlığının sağlanması için, Türkiye’nin hak ettiği yönetime ulaşması için, Türkiye’deki yoksullukla, yolsuzlukla ve işsizlikle mücadele için erken seçime ihtiyaç var. Bunu biz değil bütün vatandaşlar istiyor, biz de buradan erken seçim çağrımızı yineliyoruz. Hiç kimse sandıktan korkmasın, millet iradesinden korkmasın. Sandıkta, ilk seçimde AKP’nin tarihe gömüleceğini biliyoruz. Türkiye hak ettiği yönetime kavuşacak, bu noktada da demokrasi paydasında, Atatürk ve Cumhuriyet paydasında bizimle buluşan herkesle beraber Türkiye’nin demokrasi mücadelesini gerçekleştireceğiz. Tekrar Muhammet Bey’in şahsında seçilen bütün yönetim kurulu üyelerini kutluyorum. Millet İttifakı olarak yerel seçimlerde yakaladığımız büyük başarılara tüm Türkiye genelinde tekrar imzalar atacağımızı sürdürmeyi diliyorum. Bu bakımdan da Afyonkarahisar’da ilin Millet İttifakından seçilmiş, CHP Milletvekili olarak ve aynı zamanda İYİ Parti’nin daha önce seçime girmesinde katkıda bulunmuş 15 milletvekilinden biri olarak bütün İYİ Partili kardeşlerimizle de beraber her türlü mücadeleyi, CHP olarak İYİ Partililerle beraber sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.
“BURCU KÖKSAL’I İYİ PARTİ’NİN DE
MİLLETVEKİLİ OLARAK GÖRÜYORUZ”
Afyonkarahisar’ın en çalışkan Milletvekilinin Burcu Köksal olduğunu ve bunu da bütün kamuoyunun bildiğini aktaran İl Başkanı Mısırlıoğlu, “Sizinde bahsettiğiniz gibi Afyonkarahisar’da Millet İttifakı cephesinde seçilmiş alnının akıyla Afyonkarahisar’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde temsil eden, hak ettiği üzere vekillik mücadelenizi takdirle karşılıyoruz. Biz sizi bizim de vekilimiz olarak görüyoruz. Çünkü aynı dönemde beraber mücadele ettik. Millet İttifakı’nda beraber seçim çalışması yürüttük. Bu bağlamda da sizin gibi bir vekilimiz olduğu için çok mutluyuz. Afyonkarahisar’ın en çalışkan Milletvekili Burcu Köksal Hanımefendidir. Bunu da zaten kamuoyu da biliyor, Afyonkarahisarlılarda biliyor. Sizin Afyonkarahisar için yaptığınız çalışmaları takdir ediyoruz, başarılar diliyoruz, her zaman da yanınızda olduğumuzu belirtmek istiyorum.” şeklinde konuştu.
“MİLLET İTTİFAKI İLK
SEÇİMDE İKTİDAR OLACAK”
Millet İttifakı olarak yapılacak ilk seçimde iktidar olacaklarını kaydeden Başkan Mısırlıoğlu,“Afyonkarahisarımızın sorunları, dertleri büyük. Bunları Meclis’te sık sık gündeme getirdiğiniz de biz izliyoruz, halkımıza da sosyal medya hesaplarımızdan izletmeye çalışıyoruz. Tabi demokrasi bir geçiş sürecinde. Malumunuz üzere tek adam rejimine doğru ülkemiz sürüklenmeye çalışılıyor. Sizin bahsettiğiniz gibi güçlendirilmiş parlamenter sistemin acil ve ivedi olarak Türk milletine yönetim şekli olarak getirilmesi en kısa çözümdür. Bundan başka dönüş yoktur, bütün yollar tıkanmıştır. Her şey tek adama bağlanmıştır ve şuanda Türkiye’nin hali ortadadır. Önümüzdeki günlerde ekonominin kötü gidişatını iktidarın ortakları askıya ekmek asarak itiraf etmiş oldular. Aslında ekmeği değil askıya, insanlığı astılar. Bu bağlamda Türk milletinin ekonomik açıdan da dar boğazda olduğunu, sosyal politika olarak da sıkıntı da olduğunu, artık Meclisin işleyemez halde olduğunu, kanunların Meclis’te daha düzgün ve faydalı bir şekilde çıkarılmaz olduğunu, bunların hepsini Türk milleti ve biz de takip ediyoruz. İnşallah kısa zamanda Millet İttifakı cephesinde iş birliği yapan partiler olarak önümüzde erken veya zamanında yapılacak seçimde Türkiye’nin iktidarı olacağız hep birlikte. Bu doğrultuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İYİ Parti Afyonkarahisar İl Teşkilatı olarak bütün teşkilatlarımızda görevlendirmelerimizi yaptık. Seçim yarın yapılacakmış gibi de her gün saha da çalışıyoruz. Allah izin verirse de Afyonkarahisar’da zaten Millet İttifakı biliyorsunuz Belediye’de ana muhalefet konumunda. 11 meclis üyemiz var birlikte. 11 Meclis üyemizde güçleri ve çalışmalarıyla Afyonkarahisar’ın yararına olan her türlü hizmette destek veriyorlar. Afyonkarahisar’ın aleyhinde olacak hiçbir hizmetin yanında olmuyorlar. Milletimize seslerini mecliste duyurmaya çalışıyorlar, onlara da buradan teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

 

MISIRLIOĞLU KÖKSAL’DAN
ÖZÜR DİLEDİ

 

17 Ağustos’ta yapılan İYİ Parti Afyonkarahisar İl Kongresi’nde yaşanan olumsuzluklardan dolayı CHP Milletvekili Av. Burcu Köksal’dan özür dileyen İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, “İYİ Parti Afyonkarahisar İl Yönetim Kurulu olarak 20 Ağustos’ta göreve geldik. Kongre esnasında talihsiz bir olay yaşandı. Bundan dolayı şahsım ve teşkilatım adına sizden özür diliyorum. Tabi orada bir kopukluk yaşandı. Biz de olaya müdahil olamadık, biz orda adaydık. Sonuçta partinin bir yönetimi vardı. Eski yönetim kurulu üyelerimizin de bir art niyet olacağını sanmıyorum. Divanda bir kopukluk yaşandı. Orada sizi layıkıyla onure edemedik. Ama Afyonkarahisar’ın kalbinde gönlünde ve İYİ Partililerin takdirle izlediği bir vekilsiniz bunu bilmenizi istiyorum. Bizler de sizlerle gurur duyuyoruz.” dedi.