Millet bahçesinin ilk fidanları toprakla buluştu

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımına başlanan Cirit Kayalığı Millet Bahçesi’nin ilk fidanları toprakla buluştu   Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in seçim vaatlerinden olan Cirit Kayalığı Millet Bahçesi'nin ilk fidanlar toprakla buluştu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımı ile geçtiğimiz Cuma günü temeli atılan Cirit Kayalığı Millet Bahçesi'nin ilk fidanları, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti [&hellip]

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından yapımına başlanan Cirit Kayalığı Millet Bahçesi’nin ilk fidanları toprakla buluştu

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in seçim vaatlerinden olan Cirit Kayalığı Millet Bahçesi’nin ilk fidanlar toprakla buluştu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katılımı ile geçtiğimiz Cuma günü temeli atılan Cirit Kayalığı Millet Bahçesi’nin ilk fidanları, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. İbrahim Yurdunuseven, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay’ın katılımı ile dikildi.
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Cirit Kayalığı Millet Bahçesi projesinde çalışmaların başladığı belirtilerek, Toplu Konut İdaresi tarafından ihalesi tamamlanarak yer teslimi yapılan 267 bin metrekare alanın, tamamlandığında şehrin kalbinde adeta bir cazibe merkezi olacağı ifade edildi.
“TÜM SOSYAL
DONATILAR EN İNCE
AYRINTISINA KADAR DÜŞÜNÜLDÜ”
Fidan dikiminin ardından açıklamada bulunan Başkan Zeybek, projede vatandaşlara ait tüm sosyal donatıların en ince detayına kadar düşünüldüğünü söyleyerek, “TOKİ’mizin ihale ettiği yüklenici firma tarafından çalışmalara başlanan 267 bin metrekarelik Millet Bahçemiz ciddi bir çekim merkezi olacak. Burası, her yaş grubuna hitap edecek, her kesimi rahatlıkla memnun edecek, bir yaşam merkezi olacak. Millet Bahçemiz, Millet Kıraathanesi, peyzaj alanları, tematik ve hoş kokulu bahçeleri, kamelyaları, dinlenme alanları, bisiklet ve yürüyüş yollarıyla, etkinlik ortamları, keyif mekânları ve kent mobilyalarıyla vatandaşlarımız için vazgeçilmez bir mekân olacak Cirit Kayalığı Millet Bahçesi’ni hizmete sunmanın şimdiden heyecanını yaşıyoruz.” dedi.
AFYONKARAHİSAR
YEŞİLE BEZENECEK
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. İbrahim Yurdunuseven, ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay ise Cirit Kayalığı Millet Bahçesi’nin kente şimdiden hayırlı olmasını temenni ederek Afyokrahisar’ı daha yeşil hale getirmek için durmadan çalışmaya devam edeceklerini söylediler. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme