Mikrocerrahi ile kısa sürede iyileşmek mümkün

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Serkan Özkaya,'Mikrodiskektomi yöntemi hastanemizde sık uygulanan modern bir yöntem olup, hasta uyutulmadan sadece belden aşağısı uyuşturularak, 2 santimetrelikbir kesiyle yapılan bir ameliyattır. Hasta ameliyattan 4 saat sonra yürütülür ve ertesi gün taburcu edilir.  Mikrodiskektomi uygulanan hastalarda doku hasarı çok az olduğu için iyileşme süresi çok [&hellip]

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Serkan Özkaya,
“Mikrodiskektomi yöntemi hastanemizde sık uygulanan modern bir yöntem olup, hasta uyutulmadan sadece belden aşağısı uyuşturularak, 2 santimetrelikbir kesiyle yapılan bir ameliyattır. Hasta ameliyattan 4 saat sonra yürütülür ve ertesi gün taburcu edilir.  Mikrodiskektomi uygulanan hastalarda doku hasarı çok az olduğu için iyileşme süresi çok kısadır, bu sayede hasta 20 gün içinde normal hayatına dönmektedir” dedi.
Geçmek bilmeyen ağrıları üzerine Afyonkarahisar Devlet Hastanesine başvuran 73 yaşındaki N.Ş. yapılan Mikrodiskektomi ameliyatı sonunda memnuniyetini dile getirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme