Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mihroğlu’ndan şehit ailelerine jest

Komagene Çiğ Köfte’nin Ambaryolu

Komagene Çiğ Köfte’nin Ambaryolu Şubesi işletmecisi Mehmet Mihrioğlu il merkezinde belirlediği yüz şehit ailesini ziyaret ederek çiğ köfte ikram etti

 

Afyonkarahisar’da gerçekleştirdiği hayırlarla adından sıkça söz ettiren işinsanı Mehmet Mihrioğlu bu seferde şehit aileleri ve gazilerin gönlüne girdi. Hayırsever işinsanı Mehmet Mihrioğlu, koronavirüse karşı yoğun çalışma içerisinde olan sağlık çalışanları, emniyet güçleri, jandarma güçleri, basın çalışanları akabinde şehit ailelerine çiğ köfte ikram etti.
Komagene Çiğ Köfte’nin Ambaryolu Şubesi işletmecisi Mehmet Mihrioğlu il merkezinde belirlediği yüz şehit ailesini ziyaret ederek Mihrioğlu Komagene Çiğ Köfteleri ailelere ikram etti. Mihrioğlu, “Şehit ailelerimiz başımızın tacıdır. Komagene Ambaryolu Şubesi olarak daha önce bizler için canla başla çalışan sağlıkçılarımıza, emniyet mensuplarına, jandarma güçlerine ikramlarımız oldu. Bu vatan için gözlerini kırpmadan şehit olan Mehmetçiklerimizi unutmayacağız. Onların aileleri ise bizlere emanettir. Şehit ailelerimizi ziyaret ederek çiğ köfte ikramında bulunduk. Allah onlardan razı olsun.”dedi.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, gösterdiği hassasiyet nedeniyle Mehmet Mihrioğlu’na teşekkür belgesi verdi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti