• Haberler
  • Genel
  • MHP’ye Türk-İş üyelerinden ziyaret – Kocatepe Gazetesi

MHP’ye Türk-İş üyelerinden ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu ve beraberindeki sendika temsilcileri MHP İl Başkanı Aziz Aslan ve yönetim kurulu üyelerine seçim sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulundular Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu beraberinde Harb-İş Sendikası Şube Başkanı Nihat Koçak ve Tes-İş Sendikası Isparta Şubesi Teşkilat Sekreteri Ahmet Karaşahin, MHP İl Başkanı Aziz Aslan ve [&hellip]

MHP'ye Türk-İş üyelerinden ziyaret

Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu ve beraberindeki sendika temsilcileri MHP İl Başkanı Aziz Aslan ve yönetim kurulu üyelerine seçim sonrası hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Demiryol-İş Sendikası Şube Başkanı Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu beraberinde Harb-İş Sendikası Şube Başkanı Nihat Koçak ve Tes-İş Sendikası Isparta Şubesi Teşkilat Sekreteri Ahmet Karaşahin, MHP İl Başkanı Aziz Aslan ve yönetim kurulu üyelerini partide ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
KARŞILIKLI DÜŞÜNCELER İLETİLDİ
Ziyaret sırasında konuşan Türk-İş İl Temsilcisi Muharrem Uslu, sendika temsilcileri ile birlikte yeni bir seçimli genel kurul toplantısından çıkan MHP il yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını belirtti. MHP’nin çalışana, emeğe bakış karşı bakış açısından duydukları memnuniyeti de ifade eden Uslu; “İlimizde tüm il başkanlarımızın, siyasetle uğraşan kişilerin çok güçlü karar verebilen kişiler olmaları birçok konunun ilimizde daha kolay çözümüne yardımcı olacaktır. Bu ziyaretimizde bunları konuştuk, düşüncelerimizi ilettik.” dedi.
SÜREKLİ DİYALOGLARDA
BULUNULACAK
MHP İl Başkanı Aziz Aslan, Muharrem Uslu ve sendika başkanlarının ziyaretlerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Emeğin kutsal olduğunu dile getiren Aslan; “Emeğin mücadelesini veren sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin ziyaretleri, kendi faaliyetlerinde başarılı olmaktadırlar. Bizde işçi kökenli ve sendikal faaliyetler yürütmekte olan arkadaşlarımızı yönetimlerde ağırlıklı olarak yer verdik. Bizim içinde emek kutsaldır. Daha önceki siyasi faaliyetlerimiz zamanında olduğu gibi bundan böylede sürekli diyalog halinde birlikte hizmete katkı sağlamak için elimizden geleni yapacağımızı bu ziyarette paylaşmış olduk. Kendilerine nazik ziyaretleri nedeniyle teşekkür ediyorum.” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme