• Haberler
  • Genel
  • 'MHP'ye adayı teşkilatlar belirler' – Kocatepe Gazetesi

'MHP'ye adayı teşkilatlar belirler' – Kocatepe Gazetesi

Partisinin Divan Toplantısında konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Merkez Belediye Başkan adaylığı ile ilgili çalışmaların hızla sürdüğünü söyledi. Yağcı, partisine Belediye Başkan adayı belirlemenin teşkilatlar haricinde kimsenin haddine düşmeyeceğini vurguladı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanlığı divan toplantısı dün yapıldı. Çakmak Marble Otel'de yapılan toplantının bir kısmı medyaya kapalı olarak devam etti.Toplantı [&hellip]

“MHP’ye adayı teşkilatlar belirler”

Partisinin Divan Toplantısında konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Merkez Belediye Başkan adaylığı ile ilgili çalışmaların hızla sürdüğünü söyledi. Yağcı, partisine Belediye Başkan adayı belirlemenin teşkilatlar haricinde kimsenin haddine düşmeyeceğini vurguladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanlığı divan toplantısı dün yapıldı. Çakmak Marble Otel’de yapılan toplantının bir kısmı medyaya kapalı olarak devam etti.
Toplantı divanı MHP İl Başkanı Aziz Aslan’ın başkanlığında; MKYK üyesi Mehmet Parsak Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Gönül Ar Güngör, İGM üyesi Mehmet Karagöz, Afyonkarahisar Belediye Meclis üyesi Halil İbrahim Baykara, Susuz Belediye Başkanı İbrahim Işılak’tan oluştu.
HEDEF GÜÇLÜ TÜRKİYE
MHP İl Başkanı Aziz Aslan yaz mevsiminin başından itibaren; bölgesel olarak Bolvadin, Sandıklı, Emirdağ, Dinar, İhsaniye’de yaptıkları toplantıları merkez ilçe ve Şuhut ilçesinde gerçekleşmediğini söyledi. Aslan, İlçe Divan Toplantılarını birkaç ilçede tekrarlamak durumunda kaldıklarını ifade etti. Toplantının açılış konuşmasını MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı yaptı. Yağcı, MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin, “Eksiklik varsa gidereceğiz, mesafe varsa kaldıracağız ve mutlaka tam bir kucaklaşma sağlayacağız. Üç hilali hatıralarında yaşatıp, zerre kadar da olsa darılanları, kalpleri bizimle atanları tekrar yanımıza alıp güçlü Türkiye’yi birlikte kuracağız.” sözlerini hatırlattı.
AYRILIKTA AZAP BİRLİKTE RAHMET VAR
MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Türk-İslam dünyası üzerinde baş gösteren zulmün ve esaretin yanı sıra Türk Milliyetçiliğinin ayaklar altına alındığını, milli kimlik, milli devlet, milli üniter yapının tahrip edilmeye çalışıldığını kaydetti. Yağcı; “Demokrasi paketiyle çocuklarımızın ‘Varlığım Türk varlığına armağan olsun.’ söylemi dillerden kaldırılmıştır. Tarihe bakıldığında dillerini kaybeden milletlerin yeryüzünden kazındığı gerçeğini göz ardı edip güzel dilimiz Türkçe’nin kapsama alanının daraltıldığı bir dönemdeyiz. Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır düsturundan yola çıkarak Türk-İslam ülküsü ve kervanına gönül vermiş bütün yolcuları nazlı hilalin etrafında, yeniden el ele ve gönül gönüle birleşmeye çağrı yapmaktayız.” dedi.
MERKEZ ADAYLIK
ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
MHP olarak Mahalli İdareler Seçimlerini çok önemseyip, ciddiye aldıklarının altını çizen Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, çalışmaların sıkı tutulduğunu vurguladı. Çok önceden yola çıkıp, yılmadan ilerleyeceklerini açık yüreklilikle ilan ettiklerini söyleyen Yağcı; “MHP hedefleri, ilkeleri, üretken Belediyecilik vizyonuyla yetişmiş kadrolarıyla ve tertemiz idealleriyle milletimize hizmet etmeye kararlıdır. Biliniz ki milletimizin başka yolu, şansı, çaresi kalmamıştır. Bizim haricimizdeki tüm alternatifler tükenmiştir. 30 Mart 2014 günü milletimizin bekası ve egemenlik hakları oylanacaktır. Türkiye’mizin geçmiş ve geleceği topluca değerlendirilecektir. Kardeşliğimiz hakkında hüküm verilecektir. Kısaca Türk Milleti kendi talihinin yönünü çizecek, nerede durduğunu, nereye varmak istediğini belirleyecektir. Afyonkarahisar Merkez Belediye Başkan adaylığı ile ilgili çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Yapacağımız istişareler, bildirilecek görüşler zafere ulaşmamız için çok önemlidir. Bu dönem tüm yan kuruluşlarımızla birlikten kuvvet doğar düsturuyla beraber hareket ederek iktidarın kapısını beraber açacağız.” diye konuştu.
YILMAZ İKTİDARI ELEŞTİRDİ
MHP ile alakası olmayan kişilerin üzerlerine vazife olmayan durumlarda açıklama yapmalarını hoş karşılamadıklarından söz eden Yağcı sözlerine şöyle devam etti: “MHP’ye Belediye Başkan adayı belirlemek bu teşkilatların haricinde kimsenin haddine düşmemiştir.” MHP Milletvekili Kemalettin Yılmaz toplantının medyaya açık olan kısmının sonunda konuştu. AK Parti iktidarının politikalarını kimi zaman sert bir dille eleştiren Milletvekili Yılmaz; “Eğitimde olduğu gibi sağlık konusunda da ciddi sıkıntılar var. Her konuda 2002 yılını milat kabul eden hükümet sağlık konusunda da sıkıntılar yaşatmaktadır. Dinar, Çay, Bolvadin, Emirdağ ilçelerimizde heyet raporu verebilecek doktor yoktur. Şimdiki durum yürekler acısıdır. Devlet hastanesi olmaktan öte sağlık ocağı konumuna düşmüş vaziyettedirler. Tarımda da sıkıntılar büyük. Afyon’da yaşayan insanlarımızın çoğu tarımla çeşitli şekillerde ilgileniyorlar. Sanayide çalışanlarda tarıma dayalı sanayide çalışıyorlar.” Şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme