• Haberler
  • Siyaset
  • 'MHP'siz siyasete izin vermeyeceğiz' – Kocatepe Gazetesi

'MHP'siz siyasete izin vermeyeceğiz' – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel, basın toplantısı düzenledi. Demirel, 'Devirler boyunca Milliyetçi Hareket'in altını oymayı amaçlayan kirli tezgahların aktörleri, maşaları ve figüranları değişmiş, ancak bu melanet odaklarının nihai hedefleri asla değişmemiştir. Ülkücü iradenin bunları iyi görmesi, anlaması ve doğru değerlendirmesi, Milliyetçi Hareket'in geleceği bakımından hayati önem taşımaktadır. MHP'nin siyasi çizgisini bozup fikri omurgasını [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel, basın toplantısı düzenledi. Demirel, “Devirler boyunca Milliyetçi Hareket’in altını oymayı amaçlayan kirli tezgahların aktörleri, maşaları ve figüranları değişmiş, ancak bu melanet odaklarının nihai hedefleri asla değişmemiştir. Ülkücü iradenin bunları iyi görmesi, anlaması ve doğru değerlendirmesi, Milliyetçi Hareket’in geleceği bakımından hayati önem taşımaktadır. MHP’nin siyasi çizgisini bozup fikri omurgasını kaydırarak MHP’ni seçim barajının altında kalmasını sağlamak ve siyasetten tasfiye sürecini harekete geçirmek isteyenlere karşı her zaman uyanık olduk bundan sonrada dikkatimizi dağıtmayacağız. Tek bir cümleyle ifade etmek gerekirse ‘MHP’siz siyaset, MHP’siz meclis’ düşüncesinde olanlara asla fırsat vermeyeceğiz. Türkiye yakın siyasi tarihinin en karanlık ve bunalımlı dönemini yaşamaktadır” dedi.
TÜRK MİLLETİNİN SİGORTASI MHP
Demirel, şöyle devam etti:
“Milli kimliğimiz sorgulanıp, Milli değerlerimiz ayaklar altına alınırken, Milli birliğimiz ve Milli varlığımızda tehdit altındadır. Terör azmış, bölücülük hız kazanmıştır. PKK, silahlı şehir ayaklanması başlatmıştır. Terör örgütünün siyasi maşaları, özerklikten federasyona ve nihayet bağımsız Kürt devletine giden yolun açıldığını hayasızca ilan etmektedir. İhanet kol gezmekte, Türkiye adım adım bir kardeş kavgasına sürüklenmektedir.Türkiye, içeride bölünmenin, dışarıda da savaşın eşiğine gelmiştir. AKP hükümeti Türkiye’yi Suriye bataklığına sürüklemiştir. Irak’tan sonra Suriye sınırımızın güneyinde de ikinci Kürt devleti yoldadır. Türkiye bir husumet çemberi içine alınmıştır. Türkiye terör örgütlerinin serbestçe hareket ettiği kanlı eylem alanı haline gelmiştir. PKK, PYD, YPG, IŞİD, DHKP-C ve aklınıza hangi terör örgütü geliyorsa, tümü at oynatmaktadır. Türkiye kontrolsüz bir şekilde uçuruma sürüklenmektedir. Hal böyleyken MHP’nin yönü başka bir tarafa çevrilip dikkatinin dağılması sağlanmak istenmektedir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türk siyasi hayatındaki önemi ve gücü, seçimlerde aldığı oyla hesaplanmamalıdır. MHP, Türkiye’nin ve Türk milletinin sigortası ve emniyet sübopudur. MHP var olduğu sürece, Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve Büyük Türk Milleti’nin varlığına kastetmek mümkün değildir. MHP dik durduğu sürece, Türkiye’nin milli birliğini bozmak, bölünmez bütünlüğünü yıkmak, bölücü senaryoları hayata geçirmek mümkün değildir. MHP ayakta olduğu sürece, Cumhuriyetin temel değerlerini ayaklar altına almak mümkün değildir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme