• Haberler
  • Genel
  • 'MHP'siz bir hükümet düşünülmemelidir' – Kocatepe Gazetesi

'MHP'siz bir hükümet düşünülmemelidir' – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel, Türkiye'de MHP'siz bir hükümetin düşünülemeyeceğini kaydetti MHP İl Başkanı Raşit Demirel, Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim ve MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Şimşek basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Raşit Demirel, Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidara yürüdüğünü belirtti. Demirel, 'Siyaseti yalandan, devleti talandan, ülkemizi terörden kurtarmak için [&hellip]

“MHP’siz bir hükümet düşünülmemelidir”

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel, Türkiye’de MHP’siz bir hükümetin düşünülemeyeceğini kaydetti

MHP İl Başkanı Raşit Demirel, Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim ve MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Doğan Şimşek basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Raşit Demirel, Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidara yürüdüğünü belirtti. Demirel, “Siyaseti yalandan, devleti talandan, ülkemizi terörden kurtarmak için 1 Kasım’da yapılacak baskın seçimde Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu ülkede MHP’siz bir hükümet düşünülmemelidir. Milliyetçi Hareket, Türk milletinin güçlenme hareketidir. Türklük bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Milliyetçi Hareket Partisi iktidarının dışında milli devletten güçlü iktidardan söz etmek mümkün değildir. Bunu On üç senedir Türk Milleti görmüş ve yaşamıştır” dedi.
SEÇİM BEYANNAMESİ IŞIK TUTUYOR
1 Kasım seçimleri için vatandaşa önemli vaatlerde bulunduklarına işaret eden Demirel, “3 Ekim Cumartesi günü Ankara Arena Kapalı Spor Salonunda Genel Başkanımız tarafından seçim beyannamesi yüce Türk Milleti’nin takdirine sunulmuştur. Bu beyanname bir gelecek projesidir. Ülkemizdeki mağdura, mazluma umut vaat etmektedir. Türkiyemizin geleceği bu beyanname ile güvenceye alınmıştır. Gelecek Milliyetçi Hareket Partisinin omuzlarında yükselecektir. Son 13 yılda kaybedilen her şeyin onarımı bu beyanname ile hayata geçirilecektir. Türkiye’nin reçetesi Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Türkiye artık 1 Kasım’da yalandan, talandan ve yolsuzluktan kurtulacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi ülke imkânlarını bakan çocukları ile değil, vatan çocukları ile paylaşacaktır.Düne kadar Milliyetçiliği ayaklar altına alanlar, seçim olacağı zaman bayrak mitingleriyle bu milletin aklıyla dalga geçmeye çalışanlardır. Bunların yatacağı yer, sığınacağı delik yoktur. Bunların milli vicdanlarda affı da mümkün değildir” şeklinde konuştu.
YOLSUZLUKLA MÜCADELE EDİLECEK
Türkiye’de ciddi bir yolsuzluk yaşandığını söyleyen Demirel, “Toplumsal huzur ve güven tesis edilecek, önleyici kolluk hizmetine ağırlık verilecektir. Güvenlik ve istihbarat zaafı kesinlikle giderilecektir. Asayişin sağlanması amacıyla “kent timleri” oluşturulacak, terörle mücadele için ekonomik ve sosyal projeler desteklenirken, çözüm Süreci rezaleti tamamen bitirilecektir. Güvenlik çalışanlarına yönelik polislerin ek göstergeleri 3.600 liraya yükseltilecek, emniyet çalışanlarının özlük hakları günün şartlarına uygun hale getirilecektir. Özel güvenlik görevlileri en az 2.100 lira aylık alacaktır. Astsubayların yükseköğrenime bağlı intibakları yapılacak, eksik kalan hakları da verilecektir. Uzman jandarmaların özlük hakları iyileştirilirken, bir yıllık askeri eğitimleri de emeklilikten sayılacaktır. Ülkemizdeki sığınmacılara gelince, ülkeye kabul edilenler, geldikleri ülkeye sınır olan alanlarda barındırılacaktır. Ülkedeki tüm yolsuzlukların üzerine cesaretle gidilecek ve yapılan yolsuzlukların hesabı mutlaka sorulacaktır. Yolsuzluklardan elde edilen servete ise, zaman aşımı gözetilmeksizin el konulacaktır. Yolsuzlukla Mücadele Kurulu kurulacak, kamu ihale sistemi ve imar mevzuatının yolsuzluklara meydan vermeyecek şekilde yeniden düzenlenecektir” şeklinde konuştu.
HER KESİME KOLAYLIK
SAĞLANIYOR
Çalışan kesimin ciddi ekonomik sarsıntı geçirdiğini kaydeden Demirel, “Evlenecek gençlere 10 bin lira tutarında faizsiz kredi sağlanacaktır. Girişimci kadınlara yüzde 50’si hibe olmak üzere finans desteği sağlanacak, kadınlara sigortalılık öncesi doğumlar için doğum borçlanma hakkı verilecektir. Emeklilere yılda iki kez olmak üzere 1.400 lira “Emekli Destek Ödeneği” verilecektir. Bunlardan ilki mart ayında, ikincisi ise eylül ayında verilecektir. Emeklilerin banka promosyonu almaları sağlanacak, emeklilikte yaşa takılanların mağduriyetleri de giderilecektir” ifadelerini kullandı.
MHP YÜKSELİYOR, AKP İNİYOR
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Ertuğrul Sevim de 1 Kasım seçimlerine oylarını artırarak girecek tek partinin MHP olduğunu kaydetti. Sevim, “AKP iniş trendinde, MHP ise yükseliş trendinde. 3-4 ayda bu tablonun tersine çevrilmesi mümkün değil. Türkiye’nin çözülme süreci olarak adlandırdığımız Çözüm Süreci’ne doğrudan karşı çıkan tek parti MHP’dir. AKP, bu süreci meyveyi dolaba koyar gibi buzdolabına kaldırmıştır; CHP’nin ise tavrı belli değildir” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme