• Haberler
  • Siyaset
  • 'MHP'nin üretken Belediyeciliği Afyon'da hayat bulacak'

'MHP'nin üretken Belediyeciliği Afyon'da hayat bulacak'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İhsaniye İlçesi’ne bağlı Kayıhan, Döğer beldeleri ile Çay İlçesi’ne bağlı Karamık Karacaören beldesini ziyaret etti.Milletvekili Taytak’a ziyaretlerinde MHP Afyokarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, MHP Afyonkarahisar Merkez İl Genel Meclisi (İGM) Üyesi Ahmet Zeki Ertürk ile MHP İhsaniye [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İhsaniye İlçesi’ne bağlı Kayıhan, Döğer beldeleri ile Çay İlçesi’ne bağlı Karamık Karacaören beldesini ziyaret etti.
Milletvekili Taytak’a ziyaretlerinde MHP Afyokarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram, MHP Afyonkarahisar Merkez İl Genel Meclisi (İGM) Üyesi Ahmet Zeki Ertürk ile MHP İhsaniye İGM Üyesi Hamit Çakır ve MHP İhsaniye İlçe Başkanı Salih Öncül’de eşlik etti.
“ŞİMDİ SIRA HİZMETTE”
İlk olarak İhsaniye İlçesine bağlı Kayıhan Belediyesi’ni ziyaret ederek 31 Mart Yerel Seçimlerinde MHP’den Belediye Başkanı seçilen Ömer Şahin’le bir araya gelen Taytak, Başkan Şahin’i tebrik ederek, “Seçimleri tamamladık artık bundan sonra vatandaşlarımıza hizmet noktasında olacağız. Kayıhan Beldesi MHP’nin üretken belediyecilik hizmetiyle 5 yıl boyunca hak ettiği noktaya gelecek. Bizlerde Başkanımızın seçim döneminde vaat ettiği projelerinin hayata geçmesi için kendisine elimizden gelen desteği vereceğiz. Genel Merkezimiz, İl ve İlçe teşkilatımız ve ben uyumlu bir çalışma ile Kayıhan Beldemize hizmet edeceğiz.” dedi.    
Daha sonra beraberindekilerle birlikte Döğer Beldesi’ni ziyaret eden Milletvekili Mehmet Taytak burada da MHP’den Döğer Belediye Başkanı seçilen Mehmet Demirel’le bir araya geldi. Çay İlçesi’ne bağlı Karamık Karacaören Beldesiyle ziyaretlerine devam eden Taytak yerel seçimlerde MHP’den Karamık Karacaören Belediye Başkanı seçilen Muhterem Algül’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Bakmadan Geçme