• Haberler
  • Genel
  • MHP’nin Afyon uç beylerinden birlik görüntüsü

MHP’nin Afyon uç beylerinden birlik görüntüsü

MHP İlçe Başkanları toplantısı sonrası akşam yemeğinde konuşan İl Başkanı Aziz Aslan, partisinin Afyonkarahisar’daki uç beylerinin birlik, beraberlik içerisinde ortak hareket etme anlayışı ile genel seçimlere kilitlendiklerini söyledi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, İl Başkanlığı’nca organize edilen MHP İlçe Başkanları toplantısı partide gerçekleştirildi.HERKESFİKRİNİ SÖYLEDİ MHP İlçe Başkanları Toplantısı sonrası akşam yemeği yiyen [&hellip]

MHP'nin Afyon uç beylerinden birlik görüntüsü

MHP İlçe Başkanları toplantısı sonrası akşam yemeğinde konuşan İl Başkanı Aziz Aslan, partisinin Afyonkarahisar’daki uç beylerinin birlik, beraberlik içerisinde ortak hareket etme anlayışı ile genel seçimlere kilitlendiklerini söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, İl Başkanlığı’nca organize edilen MHP İlçe Başkanları toplantısı partide gerçekleştirildi.
HERKES
FİKRİNİ SÖYLEDİ
MHP İlçe Başkanları Toplantısı sonrası akşam yemeği yiyen İlçe Başkanları yemek sırasında da çeşitli konularda karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Toplantı içeriği hakkında bilgi aktaran MHP İl Başkanı Aziz Aslan, sözkonusu toplantının mutak olarak tekrarlandığını dile getirdi. Teşkilatlar olarak sürekli birlikte olduklarını, karşılıklı yapılan ziyaretler vb. şekillerde sıkça biraraya geldiklerini aktaran Aslan, yaklaşan Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde yapılacak organizasyonlar, ilçe kongrelerinin sukunet içerisinde geçmesi için neler yapılacağını konuştuklarını belirtti. Aslan şöyle konuştu: “Toplantıda hep birlikte yapılması gerekenleri tartıştık. Merkez ilçe dahil 17 ilçemizin MHP Başkanları toplantıya katıldılar. Ama bir Başkanımızın hastası olması nedeniyle toplantıya katılamadı. Ancak o Başkanımızı da İlçe Başkan Yardımcısı temsil etti.”
ÇABA EL BİRLİĞİYLE
GÖSTERİLECEK
Türkiye’nin zor günler yaşadığını ifade eden MHP İl Başkanı Aziz Aslan, patisinin ülke siyasetinde 45 yılını tamamlamış bir parti olarak ülkenin temel taşı bir parti konumunda olduğunu ifade etti. MHP’nin milletin hayrına olan her türlü icraatta bulunmuş ve bundan sonra da bulunmaya devam edeceğini ifade eden Aslan; “Partimiz milletin hayrına olan her türlü icraatta bulunmaya devam edecektir. MHP’nin Afyon’daki uç beyleri olarak, 18 tane ilçe Başkanımızla birlikte il teşkilatımız bu konuları istişare etti. Bundan böyle MHP’nin üzerine düşen misyonu yerine getirmesi için el birliğiyle çalışacağımız konusunda hemfikir olduk. Liyakatli, başarılı olabilecek, saygınlığı yüksek olan arkadaşlarımızdan teşkilatlarımız yeniden oluşturulup dinamizm sağlandıktan sonra Allah’ın izniyle 2015 yılı seçimlerine birlik, beraberlik içerisinde girmeyi hedefliyoruz. Toplantımızın esas amacı da budur.” dedi.
BÖLÜNME PARÇALANMA YOK
MHP İl Başkanı Aziz Aslan, tüm yönetimleri bağlayıcı bir karar olarak mümkün olduğunca ilçeler de yapılanma sağlanması olarak açıkladı. Aslan sözlerine şöyle devam etti: “Tüm yönetimleri bağlayıcı bir karar olarak toplumda saygınlığı yüksek olan, başarıları tescillenmiş olan, partimize emek verebilecek olan arkadaşlarımızdan bölünüp parçalanmadan hizipleşmeye girmeden listeler oluşturarak kamuoyu önüne çıkma yönünde mutabakata vardık. Ortak hedefimiz budur. Teşkil etmiş olan güzel yönetim kurulu üyeleri ve teşkilatlarımızla birlikte 2015 yılı Milletvekili Genel Seçimlerini huzur içerisinde geçirmeyi arzu ediyoruz.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme