• Haberler
  • Genel
  • MHP’liler eleştirdi, Çoban anlattı – Kocatepe Gazetesi

MHP’liler eleştirdi, Çoban anlattı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısında Belediye Faaliyet Raporu görüşüldü Toplantıda MHP’li Belediye Meclisi üyeleri Faaliyet Raporu’nu eleştirdi. Eleştirileri tek tek not alan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise faaliyetleri anlattı. MHP’li üyelerin eleştirilerini cevaplayan Başkan Çoban şu ifadelere yer verdi: “Benden önceki başkanlar ne yapmış bir bakalım şöyle… Bu ekip yüzde 90 alkışlanmayı [&hellip]

MHP'liler eleştirdi, Çoban anlattı

Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantısında Belediye Faaliyet Raporu görüşüldü

Toplantıda MHP’li Belediye Meclisi üyeleri Faaliyet Raporu’nu eleştirdi. Eleştirileri tek tek not alan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise faaliyetleri anlattı.
MHP’li üyelerin eleştirilerini cevaplayan Başkan Çoban şu ifadelere yer verdi: “Benden önceki başkanlar ne yapmış bir bakalım şöyle… Bu ekip yüzde 90 alkışlanmayı hak ediyor. Ben de altyapıya yatırım yapmayabilirdim. Bir tesis 40 milyon lira. Asfalt tesisimiz Türkiye’de örnek. Biz kitapta eksikliklerimizi de yazdık. Asfalt üretiminde Türkiye’nin en iyisiyiz ama seriminde değiliz. Asfalt ve yamada yanlışlar var.”
Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edilirken, toplantıda elektirik direklerine çeşitli firmalar tarafından asılan reklamlarında kaldırıldığı bildirildi.
TOPLU ULAŞIM TARTIŞMASI
Şehiriçi otobüs ve minibüslerle ilgili birleşme ve yeni yönetmelik belirlenmesi gibi konuların da görüşüldüğü toplantıda trafikle ilgili tartışmalar da yaşandı.
Turex’e 40 yeni aracın kullanım hakkının verilmesine ilişkin gündem maddesi tartışmalara neden oldu. MHP Grup Başkanı Halil İbrahim Baykara Afyonkarahisar’da araç fazlalığından dolayı geçtiğimiz yıl yüzde 15 kesintiye gidildiğini hatırlattı. Baykara, Turex’in 96 araç kullanma hakkı olmasına rağmen 80 araç kullandığını söyledi.
Trafik Komisyonu Başkanı M. Emin Birliktir’de minibüs ile otobüslerin birleştirilmesi için bir taslak hazırlandığını kaydetti. Birliktir, Baykara ile taslak hakkında yapılan görüşmeler sırasında tartıştı. Belediye Meclisi toplantısının detaylarını gazeteniz Kocatepe’nin yarınki sayısında bulabilirsiniz. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme