• Haberler
  • Genel
  • MHP’li vekillerden Afyon çıkarması – Kocatepe Gazetesi

MHP’li vekillerden Afyon çıkarması – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri Cihan Paçacı ve MHP’li milletvekilleri, bir dizi ziyaret için ilimize geliyor Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sek-reteri Cihan Paçacı ve MHP’li milletve-killeri bugün Afyonkarahisar merkezde, yarın da ilçelerde çalışma yapacak. 3 grup halinde gerçekleşecek ziyaretler, Özlem Dinlenme Tesisleri’ndeki karşılama töreninden sonra Çakmak Otel’de basın toplantısı düzenleyecek olan MHP’li milletvekilleri, MHP İl [&hellip]

MHP'li vekillerden Afyon çıkarması

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri Cihan Paçacı ve MHP’li milletvekilleri, bir dizi ziyaret için ilimize geliyor

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sek-reteri Cihan Paçacı ve MHP’li milletve-killeri bugün Afyonkarahisar merkezde, yarın da ilçelerde çalışma yapacak. 3 grup halinde gerçekleşecek ziyaretler, Özlem Dinlenme Tesisleri’ndeki karşılama töreninden sonra Çakmak Otel’de basın toplantısı düzenleyecek olan MHP’li milletvekilleri, MHP İl ve Merkez İlçe Baş-kanlığı’nı, Mali Müşavirler ve Muhase-beciler Odası’nı, Esnaf Odaları Birliği’ni ziyaret edecek. ESOB ziyaretinden sonra 3 gruba ayrılacak milletvekillerinin ziyaret edecekleri kurumlar şöyle:
Birinci Grup: Türk-İş İl Temsilciliği, Ziraat Odası, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası, Afyonkarahisar Ticaret Borsası, AFTAŞ, Kanal 3.
İkinci Grup: Afyonkarahisar Gazete-cileri Dayanışma Derneği, Türkiye İşçi Emeklileri Derneği, Muhtarlar Derneği, Türkiye Harp Malülü Gazileri, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği, Bakkallar Odası, Karahisar Tv.
Üçüncü Grup: Işıklar Belediye Baş-kanlığı, Gebeceler Belediye Başkanlığı, Susuz Belediye Başkanlığı, Beyyazı Be-lediye Başkanlığı, Fethibey Belediye Baş-kanlığı, Anıtkaya Belediye Başkanlığı, Anıtkaya Belediye Başkanlığı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme