• Haberler
  • Genel
  • MHP’li üyelerden Birliktir’e tepki – Kocatepe Gazetesi

MHP’li üyelerden Birliktir’e tepki – Kocatepe Gazetesi

MHP Belediye Meclis üyeleri H. İbrahim Baykara ve Grup Başkanı Mehmet Soner Trafik Komisyonu Başkanı M. Emin Birliktir’in güzergah değişikliğiyle ilgili son durum değerlendirmesinde 'Biz çözüm üretmeye çalıştık ama MHP'li arkadaşlar konuyu anlayamamış olabilirler” ifadesine tepki gösterdiler Afyonkarahisar Belediye Meclisi Trafik komisyonu ve MHP’li Meclis üyesi Halil İbrahim Baykara ile yine MHP’li meclis üyesi Mehmet [&hellip]

MHP'li üyelerden Birliktir'e tepki

MHP Belediye Meclis üyeleri H. İbrahim Baykara ve Grup Başkanı Mehmet Soner Trafik Komisyonu Başkanı M. Emin Birliktir’in güzergah değişikliğiyle ilgili son durum değerlendirmesinde; “Biz çözüm üretmeye çalıştık ama MHP’li arkadaşlar konuyu anlayamamış olabilirler” ifadesine tepki gösterdiler

Afyonkarahisar Belediye Meclisi Trafik komisyonu ve MHP’li Meclis üyesi Halil İbrahim Baykara ile yine MHP’li meclis üyesi Mehmet Soner, Komisyon Başkanı M. Emin Birliktir’in güzergah değişikliğiyle ilgili son durum değerlendirmesini yorumladı.
BAYKARA:
6 AYDA 3
OYNAMANIN İZAHI
YAPILAMAYABİLİR
Trafik komisyonu üyesi Halil İbrahim Baykara, Afyonkarahisar Belediye Meclisi’nde görev yapan MHP’li üyeler olarak herkesin farkında olduğu şekilde görevlerini titizlikle, hiçbir kişi ya da kuruluşun yanında veya karşısında olmadan sadece şehir halkının daha rahat, huzurlu bir ortamda yaşaması için yaptıklarını ifade etti.
Baykara; “Yapılan her olumlu kararın arkasında olmaya, yanlış olduğuna inandığımız faaliyetlerinde karşısında durmaya özen ve gayret göstermekteyiz. Toplu taşıma, güzergah sorunlarıyla ilgili zaman zaman projeler üretmeye, halkın yararına olacağına inandığım bazı fikirlerimi beyan etmeye çalıştım. Görev sürem bitene kadar çalışmaya devem edeceğim. Birkaç gün önce M. Emin Birliktir’in basına verdiği beyanatta ‘Biz çözüm üretmeye çalıştık ama MHP’li arkadaşlar konuyu anlayamamış olabilirler’ şeklindeki sözlerine bir anlam verememekteyim. Bir güzergahla altı ay gibi bir zamanda üç defa oynamanın izahını yapamamış olabilir” dedi.
SONER: İTİRAZIMIZ PANSUMAN DÜZENLEMELERE
MHP’li Belediye Meclis üyesi MHP Grup Başkanı Mehmet Soner’de M. Emin Birliktir’in toplu taşıma, güzergah değişikliğiyle ilgili olarak “MHP’li arkadaşlar konuyu anlayamamış olabilirler” sözlerine karşılık verdi. Görev başlangıcından itibaren şehrin gelişimi ve menfaatlerine dönük her konuda MHP Belediye Meclis üyeleri olarak alınan her karara destek olduklarını kaydeden Soner şöyle konuştu: “MHP Grubu olarak şehrin gelişimi ve menfaatlerine dönük her konuda verdiğimiz desteği Sayın Belediye Başkanı Burhanettin Çoban defalarca dile getirdi. Minibüs hatlarıyla ilgili yanlış düzenlemelerde vatandaşın tepkisini çekiyor. Bu konuda Sayın M. Emin Birliktir’in açıklamalarına katılmıyorum. Çavuşbaş minibüs hattıyla ilgili düzenlemelere bizim bir itirazımız yok. Ama hak ve adalet içerisinde bütün minibüs hatları gelişen Afyonumuzun yeni ihtiyaçlarına göre yeniden düzenlenmeli. Bir taraf düzenlenirken diğer hatlar mağdur edilmemelidir. Bizim bu konuda köklü çözüm önerilerimiz oldu, dikkate alınmadı. Bu yüzden minibüs hatlarıyla ilgili pansuman düzenlemelere itiraz ediyoruz” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme