• Haberler
  • Genel
  • MHP’li kadınlar keşkekte buluştu – Kocatepe Gazetesi

MHP’li kadınlar keşkekte buluştu – Kocatepe Gazetesi

MHP’liler keşkek davetinde biraraya gelerek 30 Mart’ta elde edilecek zafere kilitlendiklerini, il merkezi, ilçeler ve beldelerde iddialı olduklarını ilan ettiler Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen keşkek davetine yaklaşık 700 kişi katıldı. Birlik beraberlik mesajlarının iletildiği davette 30 Mart yerel seçimlerinde zafer elde etmek için karşılıklı sözler verildi.ÜLKENİN VE İLİN [&hellip]

MHP'li kadınlar keşkekte buluştu

MHP’liler keşkek davetinde biraraya gelerek 30 Mart’ta elde edilecek zafere kilitlendiklerini, il merkezi, ilçeler ve beldelerde iddialı olduklarını ilan ettiler

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen keşkek davetine yaklaşık 700 kişi katıldı. Birlik beraberlik mesajlarının iletildiği davette 30 Mart yerel seçimlerinde zafer elde etmek için karşılıklı sözler verildi.
ÜLKENİN VE İLİN MHP’YE İHTİYACI VAR
Keşkek davetinin açılış konuşmasını yapan MHP İl Kadın Kolları Başkanı Av. Gönül Ar Güngör, katılımları nedeniyle tüm dava arkadaşlarına ve konuklara teşekkür etti. Yerel seçimler propaganda döneminde Afyonkarahisar’ın son derece önemli bir şehir olduğunu vurgulayan Ar; “Şehrimiz yer altı ve yer üstü zenginlikleri ile bir çok varlığı elinde bulundurmasına rağmen tam anlamıyla markalar şehri olmamıştır. Bu anlamda MHP çatısı altında Afyonkarahisar Belediye Başkan adayımız Fatih Çetinkaya ile birlikte şehrimizi markalar şehri haline getireceğiz. Kentimizi yaşanabilir hale getireceğiz. Bunun için göreve talibiz. Yerelde elde edilecek başarılar geneli etkileyecektir. Ülkemiz çok zorlu ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bu anlamda MHP’ye çok görev düşüyor. Tüm vatandaşlarımızdan partili partisiz herkesten MHP’ye oy ve destek bekliyoruz. Ülkemizin ve ilimizin MHP yönetmine ihtiyacı var. Biz üretken Belediyeciliğin mimarı olarak markalar şehri Afyonkarahisar’ı imar ve iskan edeceğimizin sözünü vererek oy istiyoruz. Ne mutlu Türküm diyene.” dedi.
KARALAMA VE
İFTİRAYA YER YOK
MHP İl Başkanı Aziz Aslan, seçim kampanyasını başlattıklarında ilkeli ve etkin bir kampanya yürütme kararı aldıklarını dile getirdi. Karalama ve iftiradan uzak, kavga edilse bile meşru çerçeve içerisinde kavga edileceğini belirten Aslan; “Kavganın galibi olmadığını bilen en iyi camiyayız. Rakiplerimizin özel hayatlarıyla ilgilenmeyecek, seviyeyi düşürmeyeceğiz. Tüm bunlar çok önemli. Geçmişte hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun, hangi siyasi görüşü benimserse benimsesin ötelemeden, itmeden kucaklayıcı hal ve hareketlerle bu defa da bize verin. Dün kiminle olmuş olursan ol bugün bizimle ol diyeceğiz. Ülkemizde iki tip insan kalmıştır. Birincisi dışarıdan veya içeriden vatanı bölmek isteyen gruplara destek veren, bu destekçilere alet olan vatan hainleridir. İkincisi ise bu topraklar benim vatanım. Bu topraklar şehit kanlarıyla kazanılmıştır. Ben ecdadımın bıraktığı bu topraklara benden sonraki nesillere sağlamca bırakma mecburiyetim var diyenlerdir. Artık bu ağır meseleler, şahıs meselelerini, parti meselelerini bile bir tarafta bırakmıştır. Atatürk’ün dediği gibi, ‘Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır.’ Gerçekten böyle bir dönemden geçiyoruz. Biz 30 Mart’ta bu işi başaracağız. Hiçbir arkadaşımızın endişesi olmasın.” diye konuştu.
“30 MART’TA ZAFERDEN EMİNİZ
Toplantının son konuşmasını MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz yaptı. Ayrılıkta azap, birlikte rahmet bulunduğunu söyleyen Milletvekili Yılmaz, ancak birlik ve beraberlik içinde her türlü yolsuzluğa, hırsızlığa, şantaja dur denilebileceğini belirtti. Afyonlular olarak öncelikle herkesin kendi evinin önünü süpürmüş olmalarının vicdani rahatlığı içerisinde olmak istediklerini kaydeden Yılmaz; “İlçelerimizle, beldelerimizle, merkez Belediyemizle 30 Mart akşamı bütün insanlarımızın, tüm Afyon sevdalılarının huzurla zaferi yakalayacaklarından eminiz. Bunun için buradayız. Keşkek bahane önemli olan konuya vakıf olup sahip çıkmak. Söz konusu Afyon ise gerisi teferruattır anlayışı ile herkesten oy isteyip çalmadık kapı bırakmayacağız.” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme