• Haberler
  • Genel
  • MHP'li kadınlar kahvaltıda buluştu – Kocatepe Gazetesi

MHP'li kadınlar kahvaltıda buluştu – Kocatepe Gazetesi

MHP Merkez İlçe Kadın Koordinasyon Kurulu tarafından MHP Teşkilatlarına ve kadın üyelere sabah kahvaltısı verildi Geçtiğimiz hafta Cuma günü seçim çalışmaları başlangıcını veren MHP il merkezi, ilçeler, beldeler ve köylerde seçim çalışmalarına ağırlık verdi. Merkez İlçe Kadın Koordinatörlüğü tarafından teşkilat yöneticileri ve bayan üyelere yönelik olarak sabah kahvaltısı verildi.KADIN TOPLUMUNAYNASIDIRKadının sadece seçim dönemleri değil, hayatın [&hellip]

MHP’li kadınlar kahvaltıda buluştu

MHP Merkez İlçe Kadın Koordinasyon Kurulu tarafından MHP Teşkilatlarına ve kadın üyelere sabah kahvaltısı verildi

Geçtiğimiz hafta Cuma günü seçim çalışmaları başlangıcını veren MHP il merkezi, ilçeler, beldeler ve köylerde seçim çalışmalarına ağırlık verdi. Merkez İlçe Kadın Koordinatörlüğü tarafından teşkilat yöneticileri ve bayan üyelere yönelik olarak sabah kahvaltısı verildi.
KADIN TOPLUMUN
AYNASIDIR
Kadının sadece seçim dönemleri değil, hayatın her alanında aktif rol aldığını söyleyen MHP Merkez İlçe Kadınlar Koordinatörü Okşan Ulusoy Efe, 7 Haziran’da MHP’nin tarihi bir başarı yakalayacağını ifade etti.
Programa MHP İl Başkanı Raşit Demirel, MHP Milletvekili adayları Mehmet Parsak ve Fatih Çetinkaya, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve MHP’li bayanlar katıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme