MHP’li hanımlar Anneler Günü'nü kutladı

MHP Kadın Koordinasyon Başkanlığı’nca düzenlenen Anneler Günü programında hanımlar gönüllerince eğlenme imkanı buldu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Koordinasyon Başkanlığı’nca organize edilen Anneler Günü programı dün Beyaz Saray Salonunda gerçekleştirildi. Katılımcılara yöresel Şuhut keşkeğinin ikram edildiği programa MHP Milletvekili adayları da katıldılar. ANNELER HER GÜN ANILMALIProgramın açılış konuşmasını MHP İl Kadın Koordinatörü Raziye Akalın yaptı. [&hellip]

MHP'li hanımlar Anneler Günü’nü kutladı

MHP Kadın Koordinasyon Başkanlığı’nca düzenlenen Anneler Günü programında hanımlar gönüllerince eğlenme imkanı buldu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kadın Koordinasyon Başkanlığı’nca organize edilen Anneler Günü programı dün Beyaz Saray Salonunda gerçekleştirildi. Katılımcılara yöresel Şuhut keşkeğinin ikram edildiği programa MHP Milletvekili adayları da katıldılar.
ANNELER
HER GÜN ANILMALI
Programın açılış konuşmasını MHP İl Kadın Koordinatörü Raziye Akalın yaptı. Annelerin baş tacı olduğunu, cennetin anaların ayakları altında olduğunu hatırlatan Akalın; “Anne ve çocuk sevgisi çok özel bir duygudur. Bizi her şartta seven annelerimizi birgün değil hergün anmamız, onlara sevgimizi göstermemiz gerekir. Birlik, beraberlik içerisinde MHP’yi tek başına iktidara taşıyacağımızdan emin olduğumu ifade ediyorum.” dedi. MHP İl Başkanı Raşit Demirel söz alarak, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Demirel, birlik beraberlik içerisinde, nice Anneler Günü’nü sınırları bozulmamış tek bayrak altında kutlamayı temenni etti.
SON PİŞMANLIĞIN FAYDASI YOK
MHP 2. sıra Milletvekili Adayı Aziz Aslan, 7 Haziran genel seçimlerinin ülke geleceği, vatan toprağının parçalanmaması açısından büyük önem taşıdığını söyledi. Bu noktada annelerin gayret ve kanaatlerinin önem taşıdığına işaret eden Aslan; “8 Haziran’dan sonra ne kadar çalışırsak çalışalım tabiri caiz ise treni kaçırmış oluyoruz. Sonra hepberaber pişmanlık duyacağız. Pişman olmamak için bu salondan çıktıktan sonra her bayan arkadaşımız komşusundan, akrabasından başlamak üzere geçmiş seçimlerde hangi siyasi partiye oy vermiş olurlarsa olsunlar, tercihlerine saygı göstererek, sürtüşmeden bu defa MHP’nin onlarla yürümesini tavsiye etmelerini rica ediyorum.” diye konuştu.
ANNEYE HER ZAMAN İHTİYAÇ VAR
MHP 3. sıra Milletvekiyi Adayı Fatih Çetinkaya, annelik makamı ve derecesinin önemine yönelik bir konuşma yaptı. Allah’ın insanlara çeşitli dereceler verdiğini belirten Çetinkaya, annelik makamına da Allah’ın şehitlik mertebesini bahşettiğini kaydetti. MHP 4. sıra Milletvekili adayı İsmail Elibol, evlatların annelerinin hakkını ödeyemeyeceğini, kişilerin kaç yaşında olursa olsun her daim annelere ihtiyaç duyulduğunu sözlerine ekledi. Konuşmaların ardından hanımlar müzik eğlence programında gönüllerince eğlendiler. >> Burcu Aydın’ın haberi

Bakmadan Geçme