• Haberler
  • Genel
  • MHP’li başkanlar güven tazeledi – Kocatepe Gazetesi

MHP’li başkanlar güven tazeledi – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İscehisar ve Bayat İlçe Başkanlıklarının olağan genel kurul toplantıları tamamlandı. Her iki ilçenin MHP teşkilatlarında mevcut İlçe Başkanları güven tazeledi MHP İscehisar İlçe Başkanlığı olağan genel kurul toplantısı 28 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirildi. Genel kurul divanı MHP İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk’ün başkanlığında Ceylan Kılınçarslan, Mustafa Balaban, Bekir Çobanoğlu’ndan oluşturuldu. Saygı [&hellip]

MHP'li başkanlar güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İscehisar ve Bayat İlçe Başkanlıklarının olağan genel kurul toplantıları tamamlandı. Her iki ilçenin MHP teşkilatlarında mevcut İlçe Başkanları güven tazeledi

MHP İscehisar İlçe Başkanlığı olağan genel kurul toplantısı 28 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirildi. Genel kurul divanı; MHP İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk’ün başkanlığında Ceylan Kılınçarslan, Mustafa Balaban, Bekir Çobanoğlu’ndan oluşturuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin genel kurul toplansına gönderdiği mesaj okundu.
Açılışı Yaman yaptı
Toplantının açılış konuşmasını İscehisar İlçe Başkanı Seydi Yaman yaptı. Kurtuluş Savaşı sırasında bir avuç vatanseverin Atatürk etrafında birleşerek memleketi kurtarmak için 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıktıklarını hatırlatan Yaman; “Bu minval üzere halkımızla birlikte el birliği, gönül birliği ile omuz omuza vererek işgalcilerden, emperyalist güçlerden kurtarmak için her türlü gayreti sarf ettiler. İtalyanlar Antalya civarını, Fransızlar Maraş ve Antep bölgesini işgal etmişlerdi. Ruslar’da Kars ve Erzurum bölgelerimizi işgal etmişlerdi. Atalarımızın bize nasıl bir mezalim yapıldığını küçük yaşlarımızda ninnilerle dinledik. Ayrılıkta azap birlikte rahmet vardır. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var.” dedi.
MHP’lilere madalya
takmak lazım
MHP İl Başkanı Ahmet Zeki Ertürk İscehisar kong-resinde yaptığı konuşmada, parti teşkilatları olağan genel kurullarının yarısının tamamlandığını söyledi. Kongreler sonucu davanın yükünü omuzlaya-cak kadroların yenilenip genişletileceklerini kaydeden Ertürk; “Türk Milleti’nin bir ümit ışığı olarak MHP’yi gösterecekleri çalışmaları gerçekleştireceğiz. Türkiye çok zorlu bir sürece girmiş durumda. Maalesef AKP hükümetlerinin 10 yıldır uygulamış olduğu politikaların dışında gerek uluslararası ilişkilerde gerek iç polikitada sorunlar baş göstermiştir. Bu dönemde MHP’nin sorumluluğunu üstlenebilme cesaretini gösteren arkadaşlarımıza hakikaten madalya takmak lazım. Çünkü mevcut iktidar gerçekten ceberrut davranıyor. Her alanda baskı uyguluyor. Memurun, işçinin, işve-renin üzerinde sürekli baskı var. Referandum sürecinde hayır diyen esnafın ne tür baskılara maruz kaldığını biliyoruz. Dolayısıyla bu arkadaşlara gerçekten yürekten teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Yaman güven tazeledi
İlçe Başkanı Seydi Yaman, İscehisar MHP İlçe Başkanlığı olağan genel kurulunda güven tazeledi. İscehisar MHP İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeliklerinde; Erdal Gümüş, Ümit Çelikten, Bayram Bayram, Zekeriyya Okyar, Muharrem Çakmak, Münir Çibik, Necmi Özsarı, Talet Tetik, H. Hüseyin Balaban, Yüksel Özsarı, İbrahim Şen, Abdülkadir Pektaş, Hüseyin Türkyılmaz, Akif Altın. İl delegeliklerine; Seydi Yaman, Erdal Gümüş, Ümit Çelikten, Bayram Bayram, Münir Çibik, Muharrem Çakmak, Talat Tetik, Akif Altın, Zeke-riyya Okyar, İbrahim Şen, Mehmet Erkan, Necmi Özsarı seçildiler.
Bayat’ta Başkan Atacan
Bayat’ta MHP İlçe Başkanlığı genel kurul toplantısı dün yapıldı. Toplantıya tek aday ve liste olarak katılan Bayat MHP İlçe Başkanlığı’nın mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Seyfettin Atacan yeniden başkan seçildi. Atacan’ın başkanlığında oluşturulan yönetim kurulunda; Bayram Doğan, Osman Akçin, Arif Bayatlı, Taner Arı, Cemil Ayva, Ömer Ünal, Bünyamin Akçin, Fazlı Ağdacı, Muzaffer Eski, Süleyman Saraç, Ercan Bayatlı, H. Basri Karahallı, Zahit Düzbel yer aldı.
İl delege üyeliklerinde ise; Seyfettin Atacan, Bayram Doğan, Osman Akçin, Arif Bayatlı, Bünyamin Akçin, Muzaffer Eski’ye yer verildi.

Haber Fotoğraf: Burak AYDIN

Bakmadan Geçme