• Haberler
  • Genel
  • MHP'li başkanlar Ankara'dan heybeleri dolu döndü

MHP'li başkanlar Ankara'dan heybeleri dolu döndü

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, TBMM'de öncülük ettiği MHP'li Belediye Başkanlarının başkentten heybeleri dolu döndüklerini söyledi   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP’li belediye başkanlarıyla TBMM’de bir araya geldi. Milletvekili Taytak'ın öncülüğünde MHP'li Belediye Başkanları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ederek talep ve isteklerini iletti. Ziyarette MHP Belediye [&hellip]

MHP Milletvekili Mehmet Taytak, TBMM’de öncülük ettiği MHP’li Belediye Başkanlarının başkentten heybeleri dolu döndüklerini söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP’li belediye başkanlarıyla TBMM’de bir araya geldi.
Milletvekili Taytak’ın öncülüğünde MHP’li Belediye Başkanları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek talep ve isteklerini iletti. Ziyarette; MHP Belediye Başkanlarının yanı sıra; Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek’te hazır bulundu.
“MHP’Lİ BAŞKANLAR CİDDİ HİZMETLERE İMZA ATTI”
Mehmet Taytak, Afyonkarahisar’da belediye sayısının fazla olduğunu söyledi. Taytak, “Bugüne kadarda ben Ankara’da, Belediye Başkanlarımız kendi bölgenizde en iyi hizmeti sunmak için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. MHP Belediye Başkanları, Milletvekilleri, il, ilçe ve belde teşkilatları, meclis üyelerimiz hepimiz ciddi manada çalışıyoruz. Özellikle belediyelerimiz seçim öncesinde meydanlarda hangi sözü verdiyse şu ana kadar fazlasıyla yerine getirdiniz. Hepinizi ayrı ayrı takip ediyorum, hepinizin ihtiyaçlarını biliyor, hepinizin ihtiyaçlarına çözüm bulmaya çalışıyorum. Oradan aldığımız geri dönüş vatandaş hepinizin çalışmalarından memnun. MHP’li Belediye Başkanlarımız iktidar belediyesi gibi ciddi hizmetlere imza attı.” dedi.
“VALİ ÇİÇEK İL İÇİN BİR ŞANS”
Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek’in il için bir şans olduğunu vurgulayan Taytak, “Valimiz Gökmen Çiçek beyefendi geldiği günden beri Afyonkarahisar’ımızın kültür, tarih, ekonomik ve sanat noktasında önemli çalışmalar yapmıştır, yapmaya da devam etmektedir. İl genelinde ilçelerimizde ve beldelerimizde bir ihtiyacımız varsa hep destek verdi. Yollarla ilgili destek verdi. Birçok yerde belediye başkanlarımıza sağolsun destekler verdi. Sayın Valimize desteklerinden dolayı Belediye Başkanlarımız adına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
“BAŞKANLAR SÖZLERİNİN ÇOĞUNU YERİNE GETİRDİ”
MHP İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek, partisinden göreve seçilen Belediye Başkanlarının göreve geldikleri günden itibaren ‘Üretken Belediyecilik’ anlayışıyla kendi bölgelerinde hizmet verdiklerini kaydetti. Şimşek, “Seçim öncesi vatandaşlara verilen sözlerin birçoğunun yerine geldiğini gördük. Bu hizmetlerin kazandırılmasında en büyük desteği MYK Üyemiz ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak vermiştir. Bütün belediyelerimiz her birine her türlü desteği vermiştir, vermeye de devam etmektedir. Buradan vekilimize, belediye başkalarımız adına teşekkür etmek istiyorum.” şeklinde konuştu.
“ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK
BAKANLIĞINDAN TAM DESTEK”
MHP’li Belediye Başkanları TBMM ziyaretinin ardından Milletvekili Mehmet Taytak ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek araç ve ekipman desteği talep ettiler. Bir saat süren görüşmenin ardından tüm MHP’li Belediyelere araç desteği, hibeler, krediler ve bakanlığa bağlı kuruluşlardan destekler sağlandı.
“BAKANLIK HEYBELERİ DOLDURDU”
Mehmet Taytak, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile Belediye Başkanlarının görüşmesini değerlendirdi. Taytak şunları kaydetti: “Afyonkarahisar’a verdiği destekler nedeniyle Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımızı Belediye Başkanlarımızla birlikte ziyaret ettik. Kendisinden belediyelerimizin ihtiyaçlarını dile getirdik. Sağolsunlar ellerinden geldiğince bütün belediyelerimizin istek ve taleplerini yerine getirmek adına belli miktarda destek verdiler. Çevre Bakanlığımızdan heybelerimizi doldurduk. Sayın Bakanımız başta olmak üzere; Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’a ve Çevre Yönetimi Genel Müdürü Eyüp Karahan’a ilgilerinden dolayı çok teşekkür ederiz.” >> Ş. Cünyet BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme