• Haberler
  • Genel
  • MHP’li adaylar hız kesmiyor – Kocatepe Gazetesi

MHP’li adaylar hız kesmiyor – Kocatepe Gazetesi

MHP Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyorlar Sinanpaşa ilçesini ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Mehmet Parsak gördüğü büyük ilgi nedeniyle Sinanpaşalılara teşekkür etti. Bu ilginin MHP'ye olan teveccühün bir göstergesi olduğunu kaydeden Parsak, 'Çiftçilerimizin halini anlatmaya bile gerek duymuyoruz. Mazot, gübre, tohum, yem fiyatları aldı başını gidiyor. Ancak ürünlerimiz 13 [&hellip]

MHP'li adaylar hız kesmiyor

MHP Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyorlar

Sinanpaşa ilçesini ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Mehmet Parsak gördüğü büyük ilgi nedeniyle Sinanpaşalılara teşekkür etti. Bu ilginin MHP’ye olan teveccühün bir göstergesi olduğunu kaydeden Parsak, “Çiftçilerimizin halini anlatmaya bile gerek duymuyoruz. Mazot, gübre, tohum, yem fiyatları aldı başını gidiyor. Ancak ürünlerimiz 13 yıldır aynı fiyatla satılmaya devam ediyor.” şeklinde konuştu.
Çay’da pazarcı esnafını ziyaret eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Aziz Aslan, terör örgütleriyle işbirliği içinde olan iktidarın bunun hesabını 7 Haziran’da vereceğini söyledi. Analar ağlamasın diyerek yola çıkan iktidarın doğu ve güneydoğuyu terör örgütlerine teslim ettiğini ifade eden Aslan, “Bu ülke terör temsilcilerinin gönlü yapılacak diyerek peşkeş çekilemez. MHP iktidara geldiğinde ortalıkta cirit atan teröristleri ortada göremeyeceksiniz” diye konuştu.
Emirdağ ve ilçeye bağlı köyleri ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya ise Bademli Köyü’nde sıkıntıları yerinde gördü. Köylülerin sıkıntılarını dinleyen Çetinkaya, “İktidarın köylerimizi umursamaz tavırları nedeniyle sıkıntılar giderek arttı. Hani kasabalarımız köy olduğuna sevinecek ti? Millet kan ağlıyor” dedi.
Çetinkaya’nın ilçe ve köy ziyaretlerine MHP Milletvekili Adayı Abdil Demiral’da eşlik etti.
MHP’nin bir diğer Milletvekili adayı İsmail Elibol ise Başmakçı’da seçim çalışmalarını sürdürdü. İlçe halkıyla bir araya gelen Elibol, “MHP’de Milletvekili sıralamasının hiçbir önemi yoktur. Hepimiz halkımızın yanındayız. Ben bu coğrafyanın bir evladı olarak sorunları dinliyor ve çözüm yolları üretmeye çalışıyoruz. 7 Haziran’da MHP iktidarıyla köylümüzün bu içler acısı hali sona erecektir” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme