MHP'den Vali Yiğitbaşı'na tam destek

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, bal arası gibi çalışan bir Vali olarak tanımladığı Gökmen Çiçek'i hayırla yâd ederek uğurladıklarını söyledi. Kocacan, 'Yeni Valimiz Sayın Kübra Güran Yiğitbaşı'nın da aynı çabayı harcayacağı ilk günden belli oldu. MHP olarak tüm teşkilatlarımızla Sayın Valimizin yanındayız' dedi   Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, dün sabah [&hellip]

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, bal arası gibi çalışan bir Vali olarak tanımladığı Gökmen Çiçek’i hayırla yâd ederek uğurladıklarını söyledi. Kocacan, “Yeni Valimiz Sayın Kübra Güran Yiğitbaşı’nın da aynı çabayı harcayacağı ilk günden belli oldu. MHP olarak tüm teşkilatlarımızla Sayın Valimizin yanındayız” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Kocacan, dün sabah partide basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda; MHP Merkez İlçe Başkanı Fahri Fevzi Kartal ve İl Sekreteri Beytullah Bostancı’da hazır bulundu.
“CUMHUR İTTİFAKI ANLAYIŞIYLA MİLLETİMİZ
İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Mehmet Kocacan, terörle mücadele kapsamında yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu’nda şehit düşen beş askerimize Allah’tan rahmet diledi. Şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar dileyen Kocacan, “Siyaset alanında herkes birşeyler yapmaya çalışıyor. 2023 yılı Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlere yaklaşık 13 ay gibi bir zaman kaldı. Kendilerini göstermek için bazı şeylerde siyasetçiler birşeyleri kullanmak ister. Ancak MHP olarak Cumhur İttifakı anlayışıyla bu süreci iyi değerlendirmeyi, devletimizin bekası, milletimizin sağlığı, selameti ve huzuru için hiçbir durmadan çalışacağımıza bir kez daha beyan ediyorum.” dedi.
“MHP TÜM TEŞKİLATLARIYLA VALİMİZİN YANINDADIR”
“Bu arada ilimizde hiç durmadan bal arısı gibi çalışan bir valimiz vardı. Gökmen Çiçek beyefendi. Devlette devamlılık esastır. Bir valimizi yeni bir göreve hayırla yad ederek uğurladık.” diyen Kocacan, “Gökmen Çiçek Valimizin yerine çok kıymetli bir hanımefendi geldi. Sayın Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı’nın da aynı çabayı harcayacağı ilk günden belli oldu. Kendisi göreve başlar başlamaz daha protokol karşılaması istemeden önce Sandıklı bölgesine gitti. Orada Huzurevini ziyaret etti. Hastaneleri ziyaret etti. Daha sonra çeşitli ilçelerde ziyaretlere devam ediyor. Çok değerli Sayın Valimiz Kübra Güran Yiğitbaşı’nın da bu konuda başarılı olmasını canı gönülden istiyor, MHP’nin tüm teşkilatlarıyla birlikte kendisinin yanında olup Afyon için ne yapılması gerekiyorsa payımıza düşeni hiç çekinmeden yapacağımızı bir kez daha bu vesileyle bildiriyoruz. Kendisine Afyon’da kalacağı süre içerisinde hizmetlerinin başarılı olmasını, ailesi ve kendisine sağlık sıhhat diliyorum.” diye konuştu. MHP teşkilatları olarak geçtiğimiz Ramazan ayında “Adım Adım 2023” programı kapsamında ilçelerde temaslarda bulunduklarını belirten Kocacan, Rayında programlara iftar yemekleriyle başladıklarını sözlerine ekledi.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme