MHP'den şeker fabrikasına imzalı destek

Şeker-İş Sendikası Afyon Şubesi'nce sürdürülen imza kampanyası PTT önünde devam ediyor.İŞ KAYGILARI YOKMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Karagöz, Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Murat Karamoçu'yu sendika başkanı olarak tebrik ettiğini ifade etti. Karagöz, 'Sendika Başkanı olarak Murat Karamoçu kardeşimizi tebrik ediyorum. Türkiye'de problem olan bir konuda ülkemize sahip çıkma adına hareket ediyorlar. Arkadaşlarımızın hiç [&hellip]

Şeker-İş Sendikası Afyon Şubesi’nce sürdürülen imza kampanyası PTT önünde devam ediyor.
İŞ KAYGILARI YOK
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Karagöz, Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Murat Karamoçu’yu sendika başkanı olarak tebrik ettiğini ifade etti. Karagöz, “Sendika Başkanı olarak Murat Karamoçu kardeşimizi tebrik ediyorum. Türkiye’de problem olan bir konuda ülkemize sahip çıkma adına hareket ediyorlar. Arkadaşlarımızın hiç birinin de iş kaybı endişesinin olmadığını biliyorum. Birçoğunun emekli olduğunu biliyorum. Özelleştirmenin şartnamesinde zaten isteyenlere başka fabrikalara gitme geçiş hakkı da tanıyor. Bizim arkadaşlarımız burada iş kaygısıyla hareket etmiyor. Afyonumuzdaki fabrikaya sahip çıkma adına hareket ediyor. Ülkemizdeki stratejik ürün olan pancardan elde edilen şekere sahip çıkma adına hareket ediyorlar. Şeker Fabrikalarının satışına mutlaka engel olunmalıdır. Sayın Cumhurbaşkanımızın motorlu taşıtlar vergisinde yaptığı gibi son anda bir atak yaparak bunu da geriye çekmesi adına ondan bir çalışma bekliyoruz” dedi.
HEDEF YÜZ BİN İMZA
Şeker-İş Sendikası Şube Başkanı Murat Karamoçu, imza kampanyasına duyarlılık gösteren MHP’lilere teşekkür etti. Şeker-İş Sendikası ve şeker işçisi olarak Türkiye’nin ve çocukların geleceğini düşündükleri için bu mücadeleyi verdiklerini söyleyen Karamoçu, “Kesinlikle ülkenin geleceğini çocuklarımızın yarınlarını çiftçimizin yarınlarını düşünmek için yapılan bu toplumsal harekete herkes sahip çıkması lazım. Çünkü elimizde değerin kıymetini kaybettikten sonra anlamayalım. Nişasta bazlı şekerlerle mücadelemizi fabrikalarımız satıldığında yapamayız. O yüzden ben Afyonkarahisar’da tüm siyasilerimize ve bize sahip çıkan herkese teşekkür etmek istiyorum. Beş binin üzerinde imzamız var biz Afyon’da 100 bin imzaya ulaşmayı bekliyoruz” diye konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme