• Haberler
  • Genel
  • MHP'den mesaj: Birlik ve beraberlikle, iktidara yürüyoruz

MHP'den mesaj: Birlik ve beraberlikle, iktidara yürüyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, Çakmak Marble Otel'de milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıda MHP'nin 7 Haziran'da iktidara geleceği vurgulandı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, Çakmak Marble Otel'de milletvekillerinin kamuoyuna tanıtılması maksadıyla toplantı düzenlendi. Toplantıya MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayları, milletvekili aday adayları, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile [&hellip]

MHP’den mesaj: Birlik ve beraberlikle, iktidara yürüyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, Çakmak Marble Otel’de milletvekili aday tanıtım toplantısı düzenledi. Toplantıda MHP’nin 7 Haziran’da iktidara geleceği vurgulandı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, Çakmak Marble Otel’de milletvekillerinin kamuoyuna tanıtılması maksadıyla toplantı düzenlendi. Toplantıya MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayları, milletvekili aday adayları, Belediye Meclis Üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile basın mensupları katıldı. Programın açış konuşmasını yapan MHP İl Başkan Yardımcısı Ertuğrul Sevim, “7 Haziran seçimleri için çok önemli bir aday adaylığı süreci gerçekleştirdik. 18 tane birbirinden kıymetli adayımız, kendilerini tanıtma fırsatı buldular. Genel Merkezimiz’in tensip ve takdirleri ile 5 kişilik bir aday listesi hazırlanmıştır” dedi.
İKİ DEĞİL 3 ADAY
MHP İl Başkanı Raşit Demirel ise, 7 Haziran seçimleri için iddialı konuştu. Demirel, Afyonkara-hisar’dan en az 3 milletvekili çıkaracaklarını söyledi. Demirel, “Bilge Liderimiz Devlet Bey’in emanet ettiği birbirinden değerli, pırıl pırıl 18 aday adayımızdan zorlanarak seçilen 5’i 1 yerde adayımızla bir arada bulunuyoruz. Bu arkadaşlarımız, ne Malatya’nın kayısısı, ne Kütahya’nın çinisi. Afyon’un hakiki yerlisi. Afyon’un karşısına bu birbirinden değerli 5 adayımızla çıkmaktan gurur duyuyorum. Bu arkadaşlarla Afyon’da yarışmak bana büyük zevk verecek. Allah’ın izniyle en az 3 milletvekilini Afyon’dan göndereceğimizi taahhüt ediyoruz. İki aday gönderirsek, kendimi başarısız hissederim. 3 adayı size güvenerek taahhüt ediyorum” dedi.
“VERDİĞİM SÖZLERİ TUTTUM”
25’inci Dönem Milletvekili Aday Listesi’nde yer almamasına rağmen toplantıya katılan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz ise, “Partimin emrindeyim” mesajı verdi. Yılmaz, “İktidara giden yolda 5 arkadaşımızla yola çıkmış durumdayız. 2011 yılında sizlerin çalışmalarıyla Milliyetçi Hareket Partisi’ne hizmet etme anlamında bizi görevlendirdiniz. Geçen 4 yıl içinde vermiş olduğum sözleri tutmanın vicdani rahatlığı içindeyim. Gün bugündür, yarın çok geç kalmış olabiliriz. 8 Haziran’da ah-vah demenin bir anlamı yok. Düne takılı kalmayalım, kişilere takılmayalım” ifadelerini kullandı.
“DEMİR ASA,
DEMİR ÇARIKLA HAZIRIM”
Yılmaz, şöyle devam etti:
“Beraber Afyon’a ne zaman, ne şekilde hizmet edebilirizin arayışı içinde olmamız lazım. 5 arkadaşımızı yalnız bırakmayacağız. Hane hane, ev ev, köy köy çalışmamız lazım. Söz veriyorum, demir asa, demir çarıkla yollara düşmeye hazırım. 7 Haziran akşamına kadar çalışmaya hazır ve nazırım. Programın yapıldığını biliyorum. Köy köy, kasaba kasaba dolaşalım. Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu anlatalım. Vebalden kurtulalım.”
ALLAH NİFAKÇILARA
FIRSAT VERMESİN
MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Parsak da iktidara hep birlikte yürüyeceklerini kaydetti. Parsak, “MHP’nin listesinin birinci sırasında olma sorumluluğu, bizim omuzlarımıza bindi. Biliyoruz ki bu yükü hafifletecek, MHP’yi diğer tüm partilerden ayıran huzurlarınızda gördüğünüz tablo. Aday adaylarının da aramızda olması… Her seçimde nam, şöhret beklemeden koşturan mensuplarımız, bizim gizli kahramanımız. Allah’ın izniyle birlikte yürüyeceğiz. Biz yürüyeceğiz, Türk Milleti’ni bizimle birlikte yürüyeceğiz. Yüce Rabbimiz, 7 Haziran akşamı, Afyon’da da Türkiye’de de bizi muzaffer kılsın. Allah, aramıza nifak sokmaya çalışanlara fırsat vermesin. Biz Türk Milleti için çalışıyoruz” dedi.
“BİZ GELİP GEÇİCİYİZ,
MHP KALICI”
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Aziz Aslan ise MHP’de kişilerden çok davanın öne çıktığını, bu çerçevede her MHP’liye görev düştüğünü belirtti. Aslan, “Hepimiz gelip geçiciyiz. MHP, 46 yılını tamamlamış olan, Türkiye’nin temel taşı tabir ettiğimiz, ülkemizin birlik ve beraberliğinin sembolü olarak tabir ettiğimiz bir hareket olarak şahısların ötesinde Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan insanların değil, dünyada yaşayan Türk Milleti’nin bayrağı olan bir partidir. Bu partide siyaset yapmanın vicdani zorluğunu ve sorumluluğunu hissediyoruz. Bu nedenle buradayız. Bir ömür veren, canını veren, kanını veren, şehit olan insanların yanında yaptıklarımız bir hiçtir. Keşke imkanımız olsa daha çok şey yapsak” diye konuştu.
EMANET OYLAR MHP’YE GELİYOR
Emanet oyların MHP’ye tekrar kazandırılması gerektiğine işaret eden Aslan, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“İlahi Kelimatullah yolunda olmasak, bu yükün altından kalkılamaz. 7 Haziran’da bu yükün altından hep birlikte kalkmalıyız. Bu yükün altından 5 tane adayla, 18 ilçe teşkilatıyla kalkılacak gibi değildir. 2002 yılından bugüne başka partilere gitmiş olan arkadaşlarımızdan akın akın bize dönüş vardır. Birçoğu da kanaat önderidir. Koşa koşa bize gelmektedirler. Emanet tabir ettiğimiz birçok partiye giden oylarımızı geri aldıktan sonra, her arkadaşım en az 1-2 yeni oy getirdiği zaman MHP Afyonkarahisar’da birinci parti ve Türkiye’de iktidar demektir.”
“HANGİ GAFİL İHANET
EDECEĞİMİ DÜŞÜNÜR?”
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya da “Ben koşuyorum, benimle gelin” dedi. Çetinkaya, kendisini sevenlerin liste hakkındaki eleştirilerini de hatırlattığı konuşmasında “Herkes iyi bilsin ki biz kendi içimizde fitneye ve münafıklara asla müsaade etmeyeceğiz. Aday adaylığım sırasında, bağıra bağıra ‘Sarılamadaki yerimiz her ne olursa olsun, bu can bu bedende durdukça Ülkücü Hareket’in başarısı için çalışacağız’ diyen benden, kim, hangi gafil ihanet edeceğimi, küseceğimi, darılacağımı, yavaş kalacağımı düşünebilir. Ben buna müsaade etmeyeceğim. Beni listenin başında sayıverin, 3 gitsin. Afyon’da topyekun bir iktidar istiyorsak, yerel yönetimleri de bugünden kazanmak istiyorsak, Afyon’da hırsız ehlini, zalim ehlini silmek istiyorsak, gecemizle gündüzümüzle çalışmak durumundayız. Beni sevenlere sesleniyorum: Ben koşuyorum, ister gelin, isterseniz gelmeyin” dedi.
“PARTİ DEĞİŞTİR”
DEDİLER AMA…
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı İsmail Elibol ise birçok kez “Parti değiştir” teklifini aldığını, ancak MHP’yi terk etmediğini anlattı. Elibol, “Mehmet Şimşek, Vecdi Gönül, Cemil Çiçek, Abdülkadir Aksu gibi kişilerden parti değiştirmem hakkında birçok defa teklif almış bir insanım. 23 yıldır davama ihanet etmedim. Para pulla hiçbir işim yok. Bizim yerimiz yurdumuz belli. Bu parti benim, bu dava benim. Ben elimden geldiği kadar çalışacağıma söz verdim” dedi.
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Abdil Demiral da “Birlikte rahmet vardır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. 5 arkadaş, birlikte Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gideceğimize inanıyoruz” ifadelerini kullandı. Murat ARISOY

Bakmadan Geçme