MHP'den Kocatepe'ye ziyaret – Kocatepe Gazetesi

MHP Afyonkarahisar İl yöneticileri gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret ederek, gündem ve siyaset üzerine değerlendirmelerde bulundular.MHP il Teşkilatının Genel Sekreteri Beytullah Bostancı, Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Kocacan, Seçim İşlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hamit Taşkın ve Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bekir Özerdem gazeteniz Kocatepe'yi ziyaret ederek, gazete sahibi Sezer Küçükkurt ile görüştüler. Türk [&hellip]

MHP Afyonkarahisar İl yöneticileri gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ederek, gündem ve siyaset üzerine değerlendirmelerde bulundular.
MHP il Teşkilatının Genel Sekreteri Beytullah Bostancı, Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Kocacan, Seçim İşlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hamit Taşkın ve Yerel Yönetimlerden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bekir Özerdem gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret ederek, gazete sahibi Sezer Küçükkurt ile görüştüler. Türk siyasetinde MHP’nin taşıdığı öneme işaret edilen ziyaret sırasında, içerisinde bulunduğumuz günlerin kritik bir zaman dilimi olduğunun altı çizildi. Kocatepe Gazetesi’nin geçmişten bu yana süregelen yayın çizgisini ilgiyle ve beğeniyle takip ettiklerini belirten MHP il Başkan Yardımcısı Mehmet Kocacan, “Kocatepe’yi ve sizin ailenizi, şahsınızı tanıyıp, bilmemize rağmen geçmişte art niyet olmadan bazı yanlış anlamalara sebep olmuş olabiliriz. Bizler Kocatepe gazetesinin hassasiyetlerine ve sizlerin görüşlerine değer vermekteyiz. Olabilecek yanlış anlamaları ve hataları telafi etmek, helalleşmek istiyoruz” dedi.
Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt da MHP’ye ve MHP içerisinde bulunan bir çok isme karşı duydukları saygıyı dile getirerek, “Bazen genelleme içeren değerlendirmeler telafisi zor hatalar doğurabilmektedir. Değerlendirme yapılırken, eleştirinin hedefi belli olmalı, eleştirilen konularda dahli bulunmayanlar zan altında bırakılmamalı. Biz Kocatepe’ye ve bize karşı bir kasıt olmadığını anlıyor, samimiyetinize inanıyoruz” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Bakmadan Geçme