• Haberler
  • Genel
  • MHP'den iş adamlarına ziyaret – Kocatepe Gazetesi

MHP'den iş adamlarına ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İl Başkanı Aziz Aslan, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş adamları ziyaret etti Ziyaretlerin nezaket ziyareti çerçevesinde gerçekleştiğini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, “Yapmış olduğumuz ziyaretler de iş adamlarımız oldukça memnun oldular. Seçim döneminde değil de [&hellip]

MHP’den iş adamlarına ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İl Başkanı Aziz Aslan, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki iş adamları ziyaret etti

Ziyaretlerin nezaket ziyareti çerçevesinde gerçekleştiğini söyleyen Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, “Yapmış olduğumuz ziyaretler de iş adamlarımız oldukça memnun oldular. Seçim döneminde değil de normal günlerde ziyaret edilmeye alışmayan insanımızla gerek Afyonkarahisar gerekse ülke gündemini meşgul eden konuları değerlendirdik” dedi.
Aslan, “Görüşmelerimizdeki genel intiba maalesef hemen her iş adamımızın ortak sıkıntısı işsizliğin olmadığını iş beğenmemenin olduğu ve buna bağlı olarak personel çalıştırma ve istihdam sıkıntısının yaşanmasıdır. Bunun sebeplerinden en bariz olanının maalesef hükümetimizin bazı yardımlarının fazla bazı yardım ve desteklerinin gereksiz olmasından dolayı insanlar üzerinde tembellik vurdumduymazlığa sebep olması olarak değerlendirildi” diye konuştu.
“Ziyaret ettiğimiz İş adamlarımızın birçoğu Belediye Başkan adayımız hakkında beklentilerini isteklerini olması gerekeni ve düşüncelerini beyan ettiler” diyen Aslan; “Konu Afyonkarahisar’ın konu hemşerilerimiz diyen iş adamlarımız daha ileri düzeyde gelişmiş Afyonkarahisar daha modern ve çağdaş bir Afyonkarahisar olması için üzerimize düşeni yaparız dediler.”
Ziyaretler Özgür Yapı, Yücel Albay, Sağlamlar, Necati Sağlam, Tempo Çağrı Merkezi, Cemal Akar, Ahmet İpek, Ahmet Arsoy, Alimoğlu Mermer, İbrahim Alimoğlu, Alko Şekerleme, İsmail Alpata çerçevesinde başladı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme