MHP'den havaalanı ve hızlı tren vurgusu

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kemalettin Yılmaz, Turizm Haftası'nı kutladı. Afyonkarahisar'ın mevcut potansiyelinin geliştirilmesi gerektiğini belirten Yılmaz, askeri havaalanının bir an önce sivil uçuşlara açılmasını istedi Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kemalettin Yılmaz, ''Ülkemiz ekonomisi için bacasız sanayi olarak nitelendirilen turizm sektörünün ilimiz Afyonkarahisar'da geliştirilmesi, mevcut turizm potansiyelinin turizm çeşitliliği ile artırılması gerekmektedir' [&hellip]

MHP’den havaalanı ve hızlı tren vurgusu

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kemalettin Yılmaz, Turizm Haftası’nı kutladı. Afyonkarahisar’ın mevcut potansiyelinin geliştirilmesi gerektiğini belirten Yılmaz, askeri havaalanının bir an önce sivil uçuşlara açılmasını istedi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Kemalettin Yılmaz, “”Ülkemiz ekonomisi için bacasız sanayi olarak nitelendirilen turizm sektörünün ilimiz Afyonkarahisar’da geliştirilmesi, mevcut turizm potansiyelinin turizm çeşitliliği ile artırılması gerekmektedir” dedi.
Yılmaz, “İlimiz, kültür turizmi, sağlık ve termal turizm, eko turizm, konaklama ve kongre turizminin geliştirilmesi için gerekli altyapıya sahip bulunmaktadır. Bu turizm çeşitliliğinin tesisleşme ve tanıtım açısından desteklenmesi gerekmektedir” diye konuştu.
“İvedilikle çözülmeli”
Yılmaz, şöyle devam etti:“Afyonkarahisarımızın coğrafi konumu itibarıyla ulaşım güzergahlarının düğüm noktasında bulunuyor olması, ulaşımla ilgili altyapı ve tesisleşme çalışmalarının ivedilikle çözümlenmesini gerekli kılmaktadır.
Afyonkarahisar askeri havaalanının sivil uçuşlara açılması ile ilgili çalışmaların aksatılmadan, bir an önce gerçekleştirilmesi, hızlı tren hattının Afyonkarahisar’a en yakın mesafeden geçmesi sağlanmalıdır.”
“Afyonlular yararlanmalı”
“Afyonkarahisarlılar olarak zengin kaynaklarımızın fakir bekçileri olmak istemiyoruz” diyen MHP İl Başkanı Kemalettin Yılmaz, “Afyonkarahisar’ın tabii zenginliklerinden öncelikle ve herkesten fazla Afyonkarahisarlıların yararlanması sağlanmalıdır. Şehrimizin termal kaynaklarının en verimli şekilde değerlendirilerek tüm dünyaya Afyonkarahisar adının termal başkent olarak kabul ettirilmesi, ulaşım imkanlarının en seri şekilde sağlanmasıyla mümkün olabilir” ifadelerini kullandı.
İlimizin gelişmesine katkı sağlayacak
Yılmaz, şöyle devam etti:“Önerilerimizin gerçekleştirilmesi, sahip olduğumuz turizm değerleri ile birlikte mütalaa edildiğinde, ilimizin ekonomik açıdan gelişmesine ve kalkınmasına sağlayacağı yararları anlamak mümkündür. Yeni turizm sezonunun turizm sektörüne ve özellikle ilimizdeki turistik tesislere, yatırımcılara hayırlı olmasını diliyorum.”

Bakmadan Geçme