• Haberler
  • Genel
  • MHP'den '7 Haziran' sözü – Kocatepe Gazetesi

MHP'den '7 Haziran' sözü – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayları, Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen tanıtım gecesine katıldı. Aday adayları listeye girseler de girmeseler de 7 Haziran'a kadar çalışma sözü verirken, MHP İl Başkanı Raşit Demirel de 7 Haziran'daki genel seçimlerde iktidar olacaklarını söyledi MURAT ARISOY Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilciliği, Milliyetçi [&hellip]

MHP’den “7 Haziran” sözü

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayları, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Ülkü Ocakları
tarafından düzenlenen tanıtım gecesine katıldı. Aday adayları listeye girseler de girmeseler de 7 Haziran’a kadar
çalışma sözü verirken, MHP İl Başkanı Raşit Demirel de 7 Haziran’daki genel seçimlerde iktidar olacaklarını söyledi

MURAT ARISOY

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilciliği, Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayları Tanıtım Gecesi düzenledi. Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen geceye, MHP Afyonkarahisar Milletvekilleri Aday Adayları’nın yanı sıra çok sayıda partili katıldı. Kapalı Spor Salonu’nun tamamının dolduğu gözlenirken, konuşmalarda 7 Haziran seçimlerinde başarı sözü verildi.
“KARAHİSAR KİMİN
KALESİ, İSPAT EDELİM”
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı İl Temsilcisi İbrahim Yiyit, “7 Haziran seçimleri, Türk Milleti’nin vatanına ve milletine karşı borcudur. Afyon, kurtuluşa ve kuruluşa tanıklık eden şehirdir. Afyon, 1969 yılında kazanılan Döğer Beldesi ile MHP güneşinin doğduğu yerdir. 7 Haziran’da Karahisar kimin kalesi, ispat etmenin zamanıdır” dedi.
ÜLKÜCÜ ŞEHİTLERE SELÂM
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Raşit Demirel ise konuşmasına Ülkücü Şehitleri yâd etti. Demirel, “1970’li yıllardan bu yana serdengeçti Ülkücüler’in, Yusuf İmamoğlu’nun, Alparslan Gümüş’ün, Mustafa Pehlivanoğlu’nun, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun ruhları bu salonda. Ziya Gökalp’in, Mehmet Akif Ersoy’un, Mevlana’nın duaları bu salonda. Mustafa Kemal Atatürk’ün nefesi bu salonda. Alparslan Türkeş’in ruhu da bu salonda” dedi.
“İKTİDAR OLMAYA HAZIR MISINIZ?”
MHP olarak 7 Haziran’da iktidarı hedeflediklerini söyleyen Demirel, “7 Haziran seçimlerinde partimizi iktidara taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Temiz ellerle, temiz yüreklerle seçime hazırlanıyoruz. 8 Haziran’da iktidar olmaya hazır mısınız?” ifadelerini kullandı.

SONUNA KADAR MHP
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayları, isimlerinin baş harflerinin alfabetik sırasına göre kürsüye çağrıldı. İşte Milletvekili Aday Adayları’nın konuşmalarından satırbaşları:
ABDİL DEMİRAL: Ben sizlere inandım, siz de bizlere inanın. Zafer için gayret göstereceğiz. İstismarcılara fırsat, taviz vermeyeceğiz. MHP iktidarında hırsızlara ‘dur’ diyeceğiz.
AHMET BİÇER: Bu sevda, ömrümün son nefesine kadar devam edecek. 2015 seçimleri, Türk’ün imtihanıdır. Birlik ve beraberliğimizi bozmayacağız. Ben listeye girsem de girmesem de söz veriyorum; son sandık açılana kadar buradayım.
ALİ OKUMUŞ: Ben Devlet Su İşleri’nde çalıştım. Mevki ve makam peşinde olmadım. Öyle olsaydım, başka yerlere giderdim. Ben düşüncem gereği buraya geldim.
AZİZ ASLAN: Milliyetçi fikriyat, çocuklarımıza bırakacağımız miras olmuştur. Çeyrek asırdır görevimi yapmaya çalıştım. Bundan sonra da üzerime düşen görevi yapmaya çalışacağım. Görevim boyunca sıkmadığım el, gitmediğim ev kalmadı. MHP aday adayları, terfi için aday olmaz. Ülkenin sorunlarını en iyi MHP’li milletvekili aday adayları bilir. Tarlada izimiz, harmanda yüzümüz vardır. Başaracağız, başaracağız, başaracağız.
FATİH ÇETİNKAYA: Türk Asenaları, Türk Anaları oldukça yeri gelecek gülecek, yeri gelecek ağlayacak, ama bu vatanı böldürmeyeceksiniz. 7 Nisan’da sıralama ne olursa olsun bu can bu tende durduğu müddetçe Türk Milleti adına çalışacağım.
HASAN GÖKSU: 1999 ruhunu bizzat yaşadım. Engelleri aşarak buraya geldim. Milliyetçi Hareket Partisi için hiçbir engel tanımadan çalışacağıma söz veriyorum.
HÜSEYİN ÖZHARPUTLU: Bizler 46 yıllık bir partinin neferleriyiz. Bizim içimizde miras kavgası olmaz. Birliğimizin bozulmasına izin vermeyiz. Türk’üm ve milliyetçi olduğum için Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adayı oldum.
İSMAİL ELİBOL: Allah nasip etti, Sandıklı Belediye Başkanı oldum. Şimdi Afyonkarahisar Milletvekili olmak için yola çıktım. Kendi adıma hiçbir beklentim yok. Ülkemin zor günlerinde aday adayı olmayı bir görev bildim. Listede olsam da olmasam da meydanlarda olacağım.
KEMALETTİN YILMAZ: Bu salonu görünce 12 Eylül öncesini hatırladım. Söz konusu vatan ise gerisi teferruattır. (Yılmaz, konuşmasında Mustafa Öztürk’ün ‘Leke’ isimli şiirini okudu)
MEHMET PARSAK: 7 Haziran seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni Afyon’da birinci parti, Türkiye’de iktidar yapmaya söz veriyor musunuz? 7 Haziran 2015’te, desteklerinizle MHP iktidar olacak, ihanet süreci son bulacak. Yoksulluğun temel kaynağı olan yolsuzluğu, size, sizin hesabınıza geri almakla son bulacak. Türk Milleti bölünmeyeceğini 7 Haziran’da gösterecektir. 7 Haziran, Türk Milleti’nin kaderi açısından son derece önemlidir.
MÜJDAT KAYAYERLİ: Bu salonda yaklaşık 5 bin kişi var. Ben de 5 bin öğretmen yetiştirdim bu devlet bölünmesin diye. Kutsal yolda, hedef iktidar olmalı, Türkiye Cumhuriyeti’ni kalkındırmalı, yoksullara gerektiğinde para verilmeli. Kızıl Elma’da, Turan’da birleşelim.
SEFA ÇETİN: Vatan sevgisi taşıyan tüm Ülkücü arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Allah’tan başka kimseye kulluk etmeyen, secdeden başka hiçbir zaman eğilmeyen Ülkücü kardeşlerimle gurur duyuyorum.
SELCEN KARAER: Türkiye’nin düşmanları bize saldırıyor. Bebek katiline itibar etmeyeceğiz. Rabbim yardım etsin, çok çalışalım, çok gayret edelim. Yetinmeyelim.
TUĞRUL AÇIKKOL: İktidar yarışı başlamıştır. Bayrağı alan kutlu bir yola çıkacaktır. Hepimiz birimiz, birimiz hepimiz için yola çıktık. Fedakârlık ederek bu davada yer aldık.
YÜCEL İNANÇ: Bölünmeye karşı, bizimle yürüyecek misiniz? (Tribünler: Evet!).İktidar için bizimle yürüyecek misiniz? (Tribünler: Evet!). Allah hepinizden razı olsun.

Bakmadan Geçme