• Haberler
  • Genel
  • MHP’de seçim çalışmaları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

MHP’de seçim çalışmaları sürüyor – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi Yaklaşan yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarına hız veren MHP İl ve Merkez ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda, seçim çalışmaları hakkında teşkilat üyeleri ile istişarede bulunuldu. MHP’nin Afyonkarahisar merkez ve tüm ilçelerinde seçimi kazanmak için gece-gündüz demeden tüm teşkilat üyelerinin çalıştıklarını ifade eden MHP il Başkanı [&hellip]

MHP'de seçim çalışmaları sürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi

Yaklaşan yerel seçimler öncesi seçim çalışmalarına hız veren MHP İl ve Merkez ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda, seçim çalışmaları hakkında teşkilat üyeleri ile istişarede bulunuldu.
MHP’nin Afyonkarahisar merkez ve tüm ilçelerinde seçimi kazanmak için gece-gündüz demeden tüm teşkilat üyelerinin çalıştıklarını ifade eden MHP il Başkanı Aziz Aslan, “Tüm teşkilat üyelerimizle birlikte son derece uyumlu bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ben değil, biz olarak çalışıyoruz. Hedefimiz 2014 yerel seçimlerinde sadece Afyonkarahisar merkezde değil tüm ilçelerimizde ve beldelerimizde seçimi kazanmak” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme