MHP'de değişim zamanı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar MHP İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarının Basın Caddesi Zülâli Camiindeki yeni hizmet binası 25 Şubat Cumartesi günü öğleden sonra düzenlenen törenle açıldı. Açılışta kurban kesildi dualar okundu.TEŞKİLATTAN ADRESEKOMPLE DEĞİŞİMTörenin ilk konuşmasını MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz yaptı. Karagöz, İl, Merkez İlçe ve Ülkü Ocakları İl Temsilciliği'nde ard arda yaşanan görev değişikliklerine hizmet binası değişiminin [&hellip]

Afyonkarahisar MHP İl ve Merkez İlçe Başkanlıklarının Basın Caddesi Zülâli Camiindeki yeni hizmet binası 25 Şubat Cumartesi günü öğleden sonra düzenlenen törenle açıldı. Açılışta kurban kesildi dualar okundu.
TEŞKİLATTAN ADRESE
KOMPLE DEĞİŞİM
Törenin ilk konuşmasını MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz yaptı. Karagöz, İl, Merkez İlçe ve Ülkü Ocakları İl Temsilciliği’nde ard arda yaşanan görev değişikliklerine hizmet binası değişiminin de eklendiğini söyledi. Yeni hizmet binasında yenilenen teşkilatla hizmet yapmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Karagöz, yeniliklerin hayırlı olmasını diledi. MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, 25 yılı aşan bir zamandan sonra adresin değiştiğini, yeni il teşkilatıyla besmele ile kestikleri kurdelenin ardından kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. Parsak, Türk Milletinin menfaatleri doğrultusunda, Türk Devletinin bütünlüğü yolunda çalışmaları, MHP’nin 48 yıllık geleneğinde olduğu gibi devam edeceklerini sözlerine ekledi.
TOPLANTILAR DEVAM EDECEK
MHP Antalya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, yeni teşkilatın ve yeni hizmet binasının hayırlı olmasını diledi. Yenilenme sürecinde eme sahiplerine teşekkür eden Günal; “MHP camiası olarak tüm arkadaşlarla açılış için bir aradayız. Bayrak yarışımız devam ediyor. Ben komşu ilin Milletvekili olarak bu yaşananlardan dolayı mutluyum. Bu toplantı sonrası Antalya’da toplantılarımız var. MHP hem istişare toplantılarına hem de kongre çalışmalarına bütün illerde devam ediyor. Önümüzde ki süreçte 16 Nisan’a kadar devlet için, millet için, Türkiye Cumhuriyeti için, Türklüğün bekası için evet dediğimiz referandum çalışmalarına da devam ediyoruz” dedi. Yapılan toplu duanın ardından kurban kesimi ve açılış gerçekleştirildi.
AÇILIŞA YOĞUN KATILIM
Açılışa; MHP Antalya Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, MHP’nin sağ olan en eski İl Başkanı İsmail Bırtıl, İl Başkanı Mehmet Karagöz, Merkez İlçe Başkanı Yücel Seleoğlu, Ülkü Ocakları İl Temsilcisi Abdurrahman Timur Bayram, partinin ilçe ve belde Belediye Başkanları, yine ilçe ve belde teşkilatları ve partililer katıldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Bakmadan Geçme