• Haberler
  • Genel
  • MHP'de çalışmalar sürüyor – Kocatepe Gazetesi

MHP'de çalışmalar sürüyor – Kocatepe Gazetesi

MHP Milletvekili adayları Mehmet Parsak, Aziz Aslan, Fatih Çetinkaya ve İsmail Elibol, seçim çalışmalarına devam etti. İl Başkanı Raşit Demirel ve milletvekili adayları Bayat Ülkü Ocakları şubesinin açılına katıldı PARSAK, OTOPAZARINI DOLAŞTIMilliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Parsak, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Oto pazarını ziyaret eden Parsak'a vatandaşlar büyük bir teveccüh gösterdi. Oto [&hellip]

MHP’de çalışmalar sürüyor

MHP Milletvekili adayları Mehmet Parsak, Aziz Aslan, Fatih Çetinkaya ve İsmail Elibol, seçim çalışmalarına devam etti. İl Başkanı Raşit Demirel ve milletvekili adayları Bayat Ülkü Ocakları şubesinin açılına katıldı

PARSAK, OTO
PAZARINI DOLAŞTI
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Parsak, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Oto pazarını ziyaret eden Parsak’a vatandaşlar büyük bir teveccüh gösterdi. Oto pazarında vatandaşların elini sıkan ve dertlerine ortak olan Parsak’a pazar esnafından destek istedi
“SEÇİM BEYANNAMEMİZ
DİKKAT ÇEKİYOR”
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Aziz Aslan’da Parsak gibi Oto Pazarını ziyaret eden adaylardan oldu. Aslan, Oto Alım Satım Pazarının yanında Galericiler Sitesi, Kıyır Yörük Şenlikleri ve Doğlat Çerkez Şenlikleri’nde seçmenlerle buluşarak, destek istedi. Ziyaretlerinde seçim beyannamesi hakkında bilgiler veren Aslan, “Seçim beyannamemizi anlattığımızı zaman insanların dikkatini çekiyor. Bu da bizim için olumlu sonuçlar getiriyor.” dedi.
ÇETİNKAYA: AKP’NİN 7 HAZİRANDA
BALONU PATLAYACAK”
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili adayı Fatih Çetinkaya bir basın açıklaması yaparak, Afyonkarahisar halkına seslendi. MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Çetinkaya hızla erime sürecine giren AKP’nin sahte umut balonları ile ayakta kalmaya çalıştığını ileri sürdü.
Afyon’da seçim kazanma şansı gittikçe zayıflayan AKP’nin tabandaki moral çöküntüsünü durdurabilmek için vaad ve uyduruk istatistik seçim tahminleri kampanyasına sığındığını belirten Çetinkaya “Cumhuriyet tarihinin en şaibeli dönemi bu iktidar zamanında yaşanmıştır. 17-25 Aralık olayı, Bakan çocuklarının evlerinde çıkan kasalara sığmadığı için ayakkabı kutularına doldurulan paraları bu millet unutmamıştır” diye konuştu.
ELİBOL, SANDIKLI’DA OY İSTEDİ
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı İsmail Elibol, Sandıklı ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. Elibol, sabah saatlerinde muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Ardından Avcılar Derneği ziyareti ve esnaf ziyaretleri yaparak, dertlerini dinledi. Elibol’a ziyaretlerinde MHP Sandıklı İlçe Başkanı Mehmet Tuğrul ve partililer eşlik etti.
BAYAT ÜLKÜ OCAKLARI
ŞUBESİ AÇILDI
Afyonkarahisar’ın Bayat İlçesinde Ülkü ocaklarının açılışı dualarla yapıldı.
Açılışa Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel,Milletvekili adaylarından Aziz Aslan, Aday adaylığı sürecinde adaylığını açıklayan Ahmet Biçer Bayat Ülkü ocakları üyeleri ve çok sayıda davetli , partililer katıldı. Coşkuyla gerçekleştirilen açılış programında konuşma yapan, Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel, “Hepimizin malumu Geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz kıymetli Türk Gençliğimiz üzerinde tehlikeli oyunlar oynanmaktadır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme