MHP'de baraj sorunu yok 6 vekile de talibiz

Karahisar TV’nin ev sahipliğinde Kocatepe Gazetesi Türkeli Gazetesi, Odak Gazetesi ve Ana Haber Gazetesi yazarları Sezer Küçükkurt, Ömer Mazi, Mehmet Emin Güzbey ve Ertuğrul Sevim'in konuğu genç siyasetçi MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yücel Genç oldu. Genç, MHP'nin hiçbir zaman baraj sorunu yaşamayacağını söyleyerek ilimizde ki 6 milletvekiline de talip olduklarını dile getirdi 14 Mayıs'ta [&hellip]

Karahisar TV’nin ev sahipliğinde Kocatepe Gazetesi Türkeli Gazetesi, Odak Gazetesi ve Ana Haber Gazetesi yazarları Sezer Küçükkurt, Ömer Mazi, Mehmet Emin Güzbey ve Ertuğrul Sevim’in konuğu genç siyasetçi MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yücel Genç oldu. Genç, MHP’nin hiçbir zaman baraj sorunu yaşamayacağını söyleyerek ilimizde ki 6 milletvekiline de talip olduklarını dile getirdi

Haber

Haber

Haber

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için MHP’den Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Yücel Genç Gazeteci-Yazarlar Sezer Küçükkurt, Ömer Mazi, Mehmet Emin Güzbey ve Ertuğrul Sevim’in sorularını cevapladı. Lise yıllarından itibaren Ülkü Ocaklarında görev aldığını dile getiren Genç, “Milliyetçi Hareket Partisine lise yıllarım başlarında Ülkü Ocaklarında tanıştım. Daha sonra merkez ilçe yönetim kurulu üyeliği, Afyonkarahisar il yönetim kurulu üyeliğini yıllarca sürdürdüm” dedi. Neden milletvekili aday adayı olduğunu anlatan Genç, “Şehrimizin vatandaşları ve dertleriyle dertlenerek, sevinçleriyle sevinmek için. Hani bir söz var ya acılar paylaşarak azalır, mutluluk paylaşarak çoğalır. Bu bilinçle bu kutlu yola çıktım. Birçok ilin sembolleri vardır. Afyonkarahisar’ımızın da bildiğiniz gibi lokum, mermer, sucuk, yumurta gibi ürünlerimizle meşhurdur. Bunları elbirliğiyle daha üst seviyelerde hem ülke genelinde hem dünya çapında dağıtarak, memleketimize hizmet etmek için, vatandaşımızın mecliste sesi olmak için, vatandaşımızın dertleriyle dertlenmek için milletvekili adaylığına çıktım”

HAYVANCILIK KONUSUNDA EKSİKLER VAR

Hayvancılık konusunda eksiklerin olduğunu dile getiren Genç, “Hayvancılık alanında şuana kadar geldiğimiz günlerde birçok eksiklerimiz vardır. Hayvancılık önce anadan başlayıp sonra çoğalarak gider. Önce biz damızlık alanında daha geliştirmemiz gerekiyor, yoğun faaliyetlerimizi artırmamız gerekiyor. Yemlik bitki alanında ki arazilerimizin daha geliştirmemiz gerekiyor. Hastalıklar üzerinde daha fazla çalışmamız gerekiyor. Bunun için de Afyonkarahisar’ımız hayvancılık ve yumurtacılık önde gelen şehirlerimizdendir. Bununla alakalı da daha fazla çalışmalar yapmamız gerekiyor. Kendi mesleğimiz olan yumurtacılık sektörü, kendine münhasır bir meslektir. Üretimi zordur hastalıklar açısından, beslenmeler açısından problemli bir meslektir. Bizim mesleğimizin yurtdışına daha fazla açılabilmesi için desteklerin daha çok arttırılması gerekmektedir. Hastalıklar konusunda biyo güvenliklerin daha fazla ön planda tutulması gerekmektedir. Bununla alakalı da bizim çalışmalarımız olacaktır elbette” dedi.

100 BİN TONLUK DEPOLAMA TESİSİ

Afyonkarahisar Ticaret Borsasında da görevinin olduğunu dile getiren MHP Milletvekili Aday Adayı Yücel Genç, “Sayın Mehmet Mühsürler’le Ticaret Borsası seçimlerine girdik, seçimleri problemli sıkıntılı atlattık. Yoğun çalışmayla nasip oldu 7 grupta biz başarıyla sonuçlandırdık. Ticaret Borsasında ki çalışmalarımıza başladık. Ticaret Borsasında nasip olursa Afyonkarahisar Merkezde ki planlamalarımıza lisanslı depoculuk işletmesi yönetim kurulu üyesiyim ben aynı zamanda. Dinar’da ki lisanslı depoculuk işletmesinin bir kolu olaraktan Afyonkarahisar’da yeniden hem mısır kurutma tesisi hem 100 bin tonluk depolama şeklinde bir tesis yapmayı da planlıyoruz bu arada. Şuan da 1 tane var Afyon’da. Dinar’da kinin kapasitesi 30 bin ton şuan da. 3 mislinden daha yüksek bir kapasitede yapmayı planlıyoruz. Burada ki hedefimiz bu depolamanın hem Afyon çiftçisine, hem tarım alanında ki besicilik yapan, tavukçuluk yapan sektöre daha faydalı olacağını düşünüyoruz” dedi.

AFYONKARAHİSAR HIZLA GELİŞMEKTE

Afyonkarahisar’ın hızlı bir gelişim içerisine girdiğini dile getiren Milletvekili Aday Adayı Genç, “Afyonkarahisar’ımız da ki hayvancılık organize sahalarının daha genişletilmesi gerekmektedir. Hayvancılık desteklemelerinin arttırılması gerekiyor. Malum şehrimiz hızla gelişmektedir. Tarım alanlarımız, çiftliklerimiz besihanelerimiz Afyon yerleşim alanları içerisinde kalmaktadır. Bunların daha uzak noktalara taşınması, bu konu da ki desteklerin arttırılması konusunda taleplerimizi ileteceğiz. Benim şahsi fikrim organize sanayi tavukçuluk sektöründe sıkıntılı bir yer. Hastalıklar bakımından birbirinden uzak noktalarda olması gerekiyor.  Riski bir araya tutmuş oluruz. Ayrı yerlerde olması gerekir. Hatta her işletmenin en az kendi arasında 10 km kadar bir mesafe olması gerekiyor” dedi.

KATKILARIMIZ DEVAM EDECEKTİR

Yumurta fiyatlarında ki artışı değerlendiren Genç, “Tabi bu talep dengesine bağlı olaraktan oluşan serbest piyasa da oluşan fiyat dengesiyle fiyat oluşuyor. Yumurtacılık daha önce zarar ettiğinden dolayı üretimde ister istemez bir düşüş yaşanıyor. Bu düşüşe bağlı olarak da şuan da fiyatı biraz daha yüksekte gibi gözüküyor ama aynı oranda maliyetlerimiz yükselmektedir şuan da. Çokta vatandaşımızın bildiği gibi çok ucuza mal olmuyor yumurta. Maliyetler her geçen gün artıyor. Birliktelikler faydalı. Bizim 15-16 yıl kadar önce kurduğumuz Afyon Yumurta A.Ş.’miz var. Bu şirketimizde ihracata açıldık o dönemde ihracatta da çok iyi bir ivme yakaladık. Bu ivmeyi her geçen gün arttıraraktan devam etmeyi düşünüyoruz hem istihdam açısından faydalı olduğunu düşünüyoruz bu birliklerin. Birliklerin devam etmesini istiyoruz bunun için de katkılarımız her zaman devam edecektir” dedi.

İKNA ETMEKTE BİRAZ ZORLANDIK

MHP Milletvekili Aday Adayı Yücel Genç, “Aday adaylığım konusunda önce ailem, arkadaşlarım, dostum teşkilatım bu işe vesile oldu. Eşim ve ailemizin büyüklerini ikna konusunda biraz zorlandık. Şu konuda bize karşı çıktılar işlerimizin yoğunluğu konusunda bize karşı çıktılar ama buda bir vatan millet sevdası olduğu için geldiğimiz süreçte sıkıntılı bir süreçlerden geçmekte olduğumuz için görev zamanı bize düştüyse bizde görevini yapmaya talip olduk. Bu konunun bilincinde oldukları için daha sonradan onlarda takdir ettiler. Tabi birazcık ikna etmekte zorlandık” dedi.

ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

2003 yılında evlendiğini dile getiren aday adayı Genç, “2003 yılında evlendim ben. Eşimin ismi Hikmet hanım 4 tane çocuğumuz var. Çocuklarımın 3 tanesi okuyor 1 tanesi de küçük. 2 erkek 2 kız. En büyük oğlum 19 yaşında lise sona gidiyor üniversiteye hazırlanıyor nasip olursa. Mimarlık bölümü düşünüyor. Bütün öğrencilerimizde de sırası gelmişken başarılar dilerim. Diğer oğlum lise 2’ye gidiyor. İsmi Mahmut. Kızımın birisi 9 yaşında diğeri de 3 yaşında daha küçük” dedi. Aile şirketlerinin olduğunu dile getiren Genç, “Bizim şirketimiz 1996 yılında babam Ramazan Genç ve abilerimin kurmuş olduğu bir gıda firması. Firmamızda yumurta üretimi ve ticareti üzerine asıl konumuzdur. Tabi biz daha sonradan okul hayatımız bittikten sonra şirketimize destek vermeye başladık.  Başka sektörlerde de istikrar konularımız vardır. Buralarda da çalışmalarımız her geçen gün devam etmektedir. Üretimimize devam etmekteyiz, üretimimizi de sürdüreceğiz” dedi. Spora desteklerinin devam edeceğini dile getiren Genç, “Ben Ataköyspor kulübü başkanı olarak ta faaliyetime devam ediyorum. Kulüp başkanlığımız da var bu arada. Futbolla aramız iyi çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzaklaştırabilmek için futbola, spora yönlendirmek için uğraşıyoruz. Elimizden geldiği kadar destek olmak için uğraşıyoruz, her müsabakalarına her maçlarına da katılmak için gayret gösteriyoruz. Taraftarımız her geçen gün çoğalarak devam ediyor buda bizi mutlu ediyor. İlk hafta Bolvadin’i yendik. O gün iyi bir maç çıkardı bizim çocuklar” ifadesini kullandı.

BİZ YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ

Aday adaylığı sonrası gelen tepkilerin olumlu olduğunu dile getiren Genç, “Şuan da geldiğimiz durumda tepkiler iyi. Her geçen gün de artaraktan iyi dualarını iyi niyetlerini bize ileterekten arkamıza düşüyorlar. Biz bir yola çıktık, biz bir aileyiz ama kendi ailem olsun malum ben kendim Ataköy’lüyüm, Ataköy halkı olsun, borsada ki meclis yönetimdeki meclisteki arkadaşlarımız olsun esnaf arkadaşlarımız olsun her geçen gün bizlere desteklerini artırıyorlar. Biz yolumuza devam ediyoruz. Partimizde de aday adaylığımız iyi karşılandı teşkilata yıllarca bir emeğimiz vardı çalıştık. Bütün dava arkadaşlarımızın emeği vardır. Bu çalışmalarımız neticesinde kendi yönetimimizde ki arkadaşlar hepsiyle beraber belli dönemlerde belli yönetimlerle beraber görev aldık neticesinde de bize teveccüh gösterdiler desteklerini bize göstererekten bu yola çıktık. Onlarda bizlere bu konuda destek veriyorlar. Şuana kadar da verdiler bundan sonra da her geçen gün artacak artarak vereceklerinden de eminim” dedi.

ARAZİLER İYİ DEĞERLENDİRİLMELİ

Tarım arazilerinin iyi değerlendirilmesinin gerekliliğine dikkat çeken Genç, “Öncelikle çalışmamız gerekiyor. Tarım arazilerimizin iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Ekilmesi ve dikilmesi gerekiyor. Tarımsal arazilerde, tarımsal faaliyetlerde elbette ki devletimizin hükümetimizin bu yönde çok çalışması oldu. Bundan sonra da daha çok ekim alanında üretme alanında desteklemelerle şehirden köye köyde ki ekim alanlarının canlandıraraktan ekilerek daha fazla üretim yapacağımıza inanıyorum. Bunun da yapılması için desteklerin daha da fazla artırılması gerekiyor. Daha iyi olur diye düşünüyorum ben. Daha iyi olacak çalışmalarımız neticesinde” dedi.

KALPLERİ DAVAMIZLA ATIYOR EMİNİM

MHP’den ayrılarak İYİ Parti saflarına katılanlarla ilgili konuşan Genç, “Gidenlerin kendi tercihidir ama oraya gidenlerin hepsi bizim arkadaşlarımız bizede bir nasip oldu yola çıktık ben biliyorum ki yüreklerinin kalplerinin hala daha davamızın üstünde attığından eminim o arkadaşlarımızın. 3 hilali gördüklerinde yüreklerinin çarptığından eminim ben onların. Biz gibi kardeşleri yola çıktığı için ben arkadaşlarımızın bize destek vereceklerini düşünüyorum bu konuyla alakalı. Her ülkücü oraya gittiği zaman üç hilali gördüğünde bütün fikirleri değişir. Ne olursa olsun oraya gidene sandık başına kadar farklı şeyler düşünse de sandık başında üç hilali gördüğünde fikri değişecektir” dedi. Alışılmışın dışında bir milletvekili olacağını dile getiren aday adayı genç, “Vallahi biz şahsımıza münhasır bir milletvekili adayı olmak istiyoruz. Normal alışılmış milletvekillerinden farklı bir profil çizerek görevimizi yerine getirmek istiyoruz Allah nasip ederse bu konuda düşüncelerimiz bunlar” dedi.

BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR

Birliktelikten güç doğacağını söyleyen Genç, “ Kooperatiflerin işi biraz daha zor. Prosedür daha fazla. Tabi Afyon’un yapısı gereği birleşmek biraz daha zor oluyor ama bizler başardık zamanında. Tekrardan başarıp bütün sektörlerde devam edeceğimize ben inanıyorum. Bunların artırılması gerekiyor. Bunların hem Afyon için hem ekonomi için katkısı olacağına ben eminim. Siyasetin bu noktada birleştiricilik noktasında etkisi olduğunu düşünüyoruz. Daha samimi birebir ilişkilerle, toparlayıcı bütünleştirici misyon üstlenirken devreye girip bu konularda hareket etmesinde faydası olur. Bizimde olacaktır”

SORUNLARI İSTİŞARE İLE ÇÖZECEĞİZ

Afyonkarahisar’ın sorunlarını istişare ile çözeceklerini dile getiren Genç, “Afyonkarahisar’ın problemleriyle yerel yönetimleri dertleniyorlar sağ olsunlar çözüm bulmaya çalışıyorlar. Bizim de gördüğümüz problemler var ama biz daha çok böyle partimizin gereği belediyecilikte iyi olduğumuzu iddia ediyoruz. Belediyelerimizle dirsek temasında muhtarlarımızla vatandaşlarımızla çözümler noktasında ortak çözümler bulmaya çalışacağız. Benim şahsen Afyonkarahisar yerel de bir problemi çözecek mercilerle beraber istişareler halinde problemleri çözme taraftarıyım. Bu konuyla alakalı hep böyle yolumuzda devam edeceğiz” dedi.

SAÇ KAVURMAYI İYİ YAPARIM

Çok yoğun bir şekilde çalıştığını dile getiren Milletvekili aday adayı Yücel Genç, “Malum spor kulübü başkanlığı yapıyoruz. Hobilerimiz arasında spor yapmak var. Kitap okumak, müzik dinlemek, doğa yürüyüşü ve çocuklarımla vakit geçirmek var. Biraz da biz iş hayatı gereği çok çalışıyoruz. Hobilerimize vakit ayırmakta zorlanıyoruz. Hem iş hayatımız olsun hem siyasi hayatımız olsun bunlara çok fazla imkan vermiyor ama biz elimizden geldiği kadarda hobilerimizi ihmal etmeden yapmaya çalışıyoruz. Türk erkeği gibi zaman zamanda yemek yaptığımız oluyor. Saç kavurmayı iyi yaparım” dedi.

MHP’NİN BARAJ SORUNU YOK

Milliyetçi Hareket Partisinin hiçbir zaman baraj sorunu yaşamadığını dile getiren Genç, “MHP’nin hiçbir zaman barajla ilgili bir problemi olmamıştır. Bundan sonra da olmayacağına eminiz. Biz Afyonkarahisar’da 6 milletvekilinin 6’sına da talibiz nasip olursa. Halkımızın teveccühüyle ne kadar çok milletvekili çıkarabilirsek onun için çaba sarf edeceğiz . 2 değil, 3 değil, 6’sına da talibiz” dedi. 6 Milletvekilinin sık sık Afyonkarahisar için biraraya gelmesinin gerekli olduğunu dile getiren Yücel Genç, “Herkesin bir arada bu şehrin derdiyle dertlenmesi, vatandaşın üzüntüsüyle üzülmesi, neşesiyle de neşelenmesi gerekiyor. Hepsi bizim şehrimize hizmet etmiş vekillerimiz. İnşallah bir araya geliriz. Bizde nasip olur seçilirsek, bir araya gelme konusunda girişimlerimiz olacak çalışmalarımız olacaktır. Bu birleşmenin Afyonkarahisar’a katkı sağlayacağından eminim” dedi.

BÖLGENİN İHTİYAÇLARINI KARŞILADIK

6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrası bölgeye gittiğini dile getiren aday adayı Genç, “ Çok üzücü bir olaydı bizi çok derinden etkiledi. Hepimiz üzüldük, çok canlar yandı. Çok sıkıntılı süreçler geçirildi. Geçirilmeye de devam ediyor. Biz deprem bölgesine kısa bir sürede olsa da gittik. Çok problemli, sıkıntılı olaylarla karşılaştık. Ama biz genelde bu bölgede elimizden geldiği kadar, gücümüzün yettiği kadar burada yapabileceğimiz yardımları sevk etmek için çaba sarf ettik. Bunların yerine ve zamanında ulaşabilmesi için çalıştık. Ulaştırdığımızı da düşünüyorum. Allah inşallah milletimize bir daha böyle bir acı, dert yaşatmasın. Biz Antep bölgesine gittik biz. Şahsen gittik. Kısa dönemde geri dönmek zorunda kaldık. Orada ki problemleri gördük, eksiklikleri gördük kendimiz de bizim orada faydalı olamayacağımızı düşünüp, buraya geldik buradan eksiklikleri tedarik edip göndermenin bizim açımızdan daha faydalı olacağını düşündük. Gıda konusunda tedarik sağladık. Afyonumuzun ekşi mayalı, patatesli ekmeğinin uzun süre dayanmasından dolayı bu konuda çalışmalarımız oldu. Ne bulduysak onu göndermek içi gayret gösterdik” dedi.

BİZDE TEŞKİLAT ESASTIR

Milletvekilliği adaylığının planlı bir şey olmadığını dile getiren Genç, “Biz yıllardır teşkilatımıza hizmet etmekten onur duyduk. Ve bunu da gururla her mecrada anlatmaktan çekinmiyoruz. Milletvekilliği olayı planlı gelişen bir olay değildi. Ama arkadaşlarımızın teşviki ile malum sizin de tabir ettiğiniz gibi havuza itmesiyle bizde bir yola çıktık. Allah inşallah bizi de muaffak eder. Biz teşkilatımızla istişarelerde bulunduk. Bizde teşkilat esastır. Teşkilatımız ne ön görürse o yol çizgisinde devam etmek için uğraştık. Takdir teşkilatımızın.  Bizim üzerimize düşen bir görev varsa, bize bir görev veriliyorsa bizde elbette üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya gayret göstereceğiz. Üzerimize görev düştüğü müddetçe devam etmeyi düşünüyoruz. Sıralama hiç önemli değil. Biz sıranın neresinde olursak olalım, sırada olalım veya olmayalım biz çalışmaya ilk günkü şevkimizle devam edeceğiz. Bizim için sıralamanın bir önemi yok. 20 senedir teşkilatın içerisindeyiz. Yılmadık, gücenmedik, darılmadık. Gücümüzün yettiği kadar, Allah’ın bize bahşettiği ömrümüz nereye kadarsa biz partimiz ve davamız için mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Aday adaylığını açıklamasından sonra büyük destek gördüğünü dile getiren MHP Milletvekili Aday Adayı Yücel Genç, “Elimizden geldiği kadar bütün sivil toplum kuruluşlarına temas etmeye çalışıyoruz. Onların dertlerini birebir dinleyerek bize bir yol haritası çıkarma konusunda destek olduklarına inanıyoruz. Bu konuda da her zaman sivil toplum kuruluşları odalarımız olsun borsamız ticaret odamız esnaf odalarımız hepsinin bize destek olduğunu görüyoruz. Ziyaretlerimiz devam ediyor bundan sonra da bütün teşkilatlarımıza sivil toplum kuruluşlarımıza muhtarlarımıza belediyelerimize belediye başkanlarımıza hepsini ziyaret etmeye devam edeceğiz. Eksik olduğumuz konularda veya duyamadığımız göremediğimiz konularda ondan da istişare ederek yolumuza devam edeceğiz. Ziyaretlerimiz her zaman devam edecektir” dedi.

PARTİMİZE KATILIMLAR SÜRÜYOR

MHP’ye katılımların her geçen gün arttığını dile getiren genç siyasetçi Yücel Genç, “ MHP Partisi ülke siyasetinde hep söz hakkı sözü geldiğinde devreye giren bir partidir. Bundan sonra da devam edeceğimizden emininim. MHP Partisini daha önce de bahsettiğim gibi baraj sorunu olmamıştır. Alttan hep yeni nesiller çoğalarak partimize katılmaya devam ediyor. Ve sayımız her geçen gün artacaktır” dedi.

PROGRAMDA MAZİ’DEN OY İSTEDİ

Türkiye’de ilk defa bir programda Milletvekili aday adayının gazeteciden oy istemesine şahit olundu. MHP Milletvekili Aday Adayı Yücel Genç Gazeteci-Yazar Ömer Mazi’nin oyuna talip olarak, “Bu arada biz oyuna da talip olalım Ömer beyin” dedi. Mazi ise, “İlk iki de olsun söz veriyorum” dedi. Yaşananlar sonrasında ise Gazeteci-Yazar Mehmet Emin Güzbey ise, “Bunu da tarihe geçelim yani ilk kez bu şekilde cereyan ediyor. Gerçi belki siyasette ilk kez aday adayı ama 20 yıldan beri parti içerisinde. Demek ki özümseyerek de yürümeye devam etmiş. Birde burada biz de tarihe not düşmüş olduk”  dedi. Cumhur İttifakı ile ilgili görüşlerini de açıklayan Genç, “Cumhur ittifakı malum sayın liderimiz Devlet Bahçeli beyin de duruşu neticesinde belli bir noktadadır. Bundan sonra da devletin bekası devletin geleceği için önemli olduğunu düşünüyoruz bizde bu konuda desteklerimizi her mecrada yerelde ya da ulusalda desteklerimizin tam olduğunu beyan ediyoruz. Cumhurbaşkanımız iyi bir insan ülkesi için vatanı için milleti için çalışan bir cumhurbaşkanımız. Ülke için vatan için millet için bu desteklerimizi güçlü bir şekilde ifade ediyoruz her konuda” dedi.

14 MAYIS SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ

Z kuşağı ile ilgili çalışmalarının olduğunu dile getiren Yücel Genç, “Z kuşağına hakim olmak birazcık zor malum hepimizin başında. Ama bunlarla alakalı sosyal medya şuan da geldiğimiz çağda daha ön planda bunlarla daha ağırlıklı sosyal medya üzerinden birebir ilişkilerle gönüllerini kazanacağımıza da eminim bu konuda. Bunlarla alakalı hem ülkü Ocaklarımız hem teşkilatlarımız çalışmaları da vardır. Ama bunu daha güçlendirerek devam etmemiz lazım. Bizim dönemimiz de ki gibi birazcık sempatizanın Z kuşağının artması gerekiyor” dedi. Yumurta fiyatının dengeleneceğini dile getiren Milletvekili aday adayı Genç, “Yumurtalara zam yapılmıyor aslında. Geldiğimiz durumda her şeyin fiyatı yükseldiği gibi malum yumurtanın da yükseliyor. Daha sonra dengelenecektir. Ülkenin geldiği konvektör gereği ama pandemi döneminde ki bu tahıl krizinden kaynaklanan fiyat yükseklikleri. Maliyete yansımasından dolayı belli bri dönem zarar ettiğinden dolayı yumurta tavuğu o dönemde azaldı. Şimdi malum yumurta tavuğu üretimleri artmaya başladı. Yumurta fiyatları da normal dengelere gelecektir. Başka ürünlerle kıyasladığımız zaman ciddi anlamda şuan da en ucuz yumurta. Biliyorsunuz yumurtanın bir kolisi 2 kg geliyor 1 kg değil yani. Şimdi kg bazında hesapladığımız nokta da bütün gıda maddelerini dengeye koyduğumuz zaman en ucuz yumurta şuan da. Anne sütünden sonra en doğal ve en besleyici gıdadır” dedi. 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemine vurgu yapan Genç, “Bu seçimler ülkenin geleceği açısından çok önemli seçimlerdir. Bunun için bu bilinçle hareket ederek ama cumhur ittifakı ama partimiz kanalında desteklerinizi bekliyoruz. Bu desteklerden güçlenerek çıkacağımızdan eminiz. Beklentimiz budur”

Bakmadan Geçme