MHP'de aday adaylığı için bugün son gün

Haftalık basın toplantılarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı'nca birçok konuda açıklamada bulunuldu. Yapılan açıklamalarda, Kocacan'ın İl Başkanı olması, Türkçülük Günü, aday adaylığı başvuruları için son gün komisyonların çalışmaları ve MHP'nin seçimlere hazırlığı konuları değerlendirildi.İL BAŞKANI KOCACAN OLDUMehmet Karagöz'ün İl Başkanlığı'ndan istifa etmesinden sonra göreve getirilmesini anlatan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan, [&hellip]

Haftalık basın toplantılarına devam eden Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’nca birçok konuda açıklamada bulunuldu. Yapılan açıklamalarda, Kocacan’ın İl Başkanı olması, Türkçülük Günü, aday adaylığı başvuruları için son gün komisyonların çalışmaları ve MHP’nin seçimlere hazırlığı konuları değerlendirildi.
İL BAŞKANI KOCACAN OLDU
Mehmet Karagöz’ün İl Başkanlığı’ndan istifa etmesinden sonra göreve getirilmesini anlatan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Kocacan, “Bilindiği üzere Cumhur ittifakı ile ilgili alınmış seçim kararı ile 24 Haziran’da yapılacak. Seçimlerden dolayı MHP Eski İl Başkanı Mehmet Karagöz Milletvekili aday adaylı olduğundan İl Başkanlığının yeniden atama ile ve yönetim kurulu seçimi ile bendeniz Mehmet Kocacan Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı görevine geldim. Bu geldiğimiz görevde davamızın devamı, selameti ve devletimizin bekası, Genel Merkez’in her türlü görüşlerini burada Afyonkarahisar ili teşkilatı olarak yapmaya hazır olduğumuzu sizlerin aracılığı ile beyan ediyorum” dedi.
“TÜRKÇÜLÜK GÜNÜNÜ KUTLUYORUM”
3 Mayıs Türkçülük Günü’nü kutlayan Başkan Kocacan, “Bugün (dün) 3 Mayıs Türkçülük günü. Bu vesile ile de Türküm diyebilen, Ne Mutlu Türküm diyen, kendini Türk hisseden gerçek Türk ve her Türk olan vatandaşlarımızın Türkçülük gününü kutluyorum” ifadesilerine yer verdi.
ADAY ADAYLIĞI İÇİN SON GÜN BUGÜN
Aday Adaylığı başvurusu için son günün 4 Mayıs olduğunu vurgulayan Başkan Kocacan, “Bize gelen genelgede aday adaylığı bir gün uzatıldı diye söyleniyor. Biz 3 Mayıs derken 4 Mayıs son oldu. Burada şu ana kadar bize aday adaylığı başvurusundan gelen isimlerden Engin Ayengin, Ersan Özgür, İbrahim Aksu, Mehmet Karagöz, Mehmet Parsak, Mehmet Tuğrul, Muharrem Günay, Mustafa Özkan bir de Turan Civelek hocamızın isimleri geldi ancak. Süreç devam ettiği için aday adayı olacak isimler varsa isimleri eklenecektir. Hepsi bizim için aynı mesafededir ve hepsi için aynı şekilde devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
“BU PARTİ KUTLU BİR DAVANIN PARTİSİDİR”
MHP’nin kutlu bir davanın partisi olduğunu anlatan Başkan Kocacan, “Biz İl Başkanlığımızın ilk gününden itibaren teşkilat olarak en büyük yaştan en küçük yaşa kadar bireylerimiz, gönül vermiş ablalarımız, ağabeylerimiz, kardeşlerimiz var ise hepsini kucaklıyor, hepsine saygı dolu sevgilerimi iletiyorum. Partimizin kapısı sonuna kadar herkese açıktır. Bu parti, kutlu bir davanın partisidir. Bu parti binlerce şehit vermiş, vatanı uğruna tenini toprağa vermiş ülkücü kardeşlerimizin partisi. Buranın çayı da şekeri de sohbeti de helaldir. Gönül ırmakları herkese açıktır. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de dediği gibi, önce devletim sonra milletim daha sonra teşkilatlılarım daha sonra ben daha sonra ailem gelecektir. Bunu buradan böylece söylüyorum. Sizlerin aracılığı ile bunları söylerken, hiç çekinmeden söylüyorum. Birilerinin gönlü olsun, birilerinin aklına girsin diye söylemiyorum” dedi.
“KOMİSYONLAR
BAL ARISI MİSALİ ÇALIŞTI”
Kurdukları komisyonların bal arısı gibi çalıştığını söyleyen Başkan Kocacan, “Teşkilat Başkanlarım burada, hepsinin belde sorunları, belde görevleri, muhtarlar hepsi ile ilgili artık bir teyakkuzdayız. Seçim atmosferi başladı, biz önceki kurulmuş komisyonlarımız ile zaten bu seçime hazırlıklıydık. Biz burada daha önceki yönetimde de birçok komisyonlar oluşturduk. Bunun içerisinde ARGE komisyonu, seçim komisyonu, dernekler komisyonu, basın komisyonu buna benzer açılımlı daha birçok sayabileceğim bir komisyonumuz oldu. Bu komisyonlar, bir bal arısı misali çalıştı. Merkez İlçemiz ve diğer ilçe teşkilatlarımız da devamlı turlar halinde dolaşarak bu fikriyatımızı, bu özümüzü hep hareketli tutmaya çalıştılar” diye konuştu.
“HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK”
Seçimler için sandık görevlileri de dahil olmak üzere hazırlıkların tamamlandığını anlatan Başkan Kocacan, “Diğer partiler, seçimlerin 2019’da yapılacağını öne sürerek bizler Türkiye’nin genel konjonktürünün bu kadar bir ağırlığı kaldıramayacağını, birilerini siyaseten, menfaaten, ticareten birbirine girift olmuş bir yapıda bir de bunun ucunda FETÖ gibi bir yapılanma ile bu sürecin çok götürülemeyeceğini zaten Genel Başkanımızın da ön görüleri ile görmüştük. Fakat bunu dillendirmenin devletimize zarar vermesi korkusu ile hiç söylemedik. Ancak elimizin altında bu ihtimalleri hep tuttuk. Seçim bittikten sonra birinci günden itibaren, seçimin geleceği son güne kadar bunlara hazırlıklı olmanın gerektiğini zaten biliyorduk. Bizler de sandık görevlileri dahil olmak üzere hazırlıklarımızı tamamladık” dedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme