MHP zehir zemberek: Hadsizlik, terbiyesizlik

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, bazı basın kuruluşlarında MHP’ye yönelik saldırıların olduğunu belirtti. Kahveci, “Hadsizlik, terbiyesizlik” ifadelerini kullandı Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, MHP’ye yönelik bir saldırı kampanyasının başlatıldığını söyledi. Kahveci, “Son 1,5 aylık süreçte yapılan ilçe kongreleriyle göreve gelen ilçe başkanlarımıza “Haçlı Ordusu” benzetmesi yapmak hadsizliktir, terbiyesizliktir. Baştan [&hellip]

MHP zehir zemberek: Hadsizlik, terbiyesizlik

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, bazı basın kuruluşlarında MHP’ye yönelik saldırıların olduğunu belirtti. Kahveci, “Hadsizlik, terbiyesizlik” ifadelerini kullandı

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kahveci, MHP’ye yönelik bir saldırı kampanyasının başlatıldığını söyledi. Kahveci, “Son 1,5 aylık süreçte yapılan ilçe kongreleriyle göreve gelen ilçe başkanlarımıza “Haçlı Ordusu” benzetmesi yapmak hadsizliktir, terbiyesizliktir. Baştan sona imla hatalarıyla dolu yazılar yazan Midas efendinin Türkçeye hakimiyetini bir kenara bıraksak bile, kendisinin ciddi bir tarih dersine ihtiyacı var. Çocuklarının nafakasını başta kira olmak üzere teşkilatlarının giderlerini karşılamak için harcayan ülkü gönüllülerine haçlı ordusu benzetmesi yapmak hiç kimsenin hakkı ve haddi değildir. Türk Milliyetçilerini bütün Ön Asya’yı baştan sona yağmalayan çapulcu sürülerine benzeten bu şahıs derhal özür dilemelidir” dedi.
TAKDİR MHP DELEGESİNİN
MHP delegesinin Kongre’de oy kullanacağını belirten Kahveci, “Bazılarında birden çok adayın yarıştığı demokratik kongrelerle seçilen ilçe başkanlarımızın önümüzdeki Pazar günü yapılacak il kongresi ile ilgili yaptığı açıklamalar bir irade beyanıdır. İlçe başkanlarımız Milliyetçi Hareket Partisi’ni Afyonkarahisar’da başarıya ulaştıracak kadroların iş başına gelebilmesi adına inisiyatif üstlenerek tercihlerini beyan etmişlerdir. Bu irade beyanını delege iradesine ipotek koyma olarak değerlendirmek gaflettir. Halihazırda il başkan adaylarımız ilçelerde ve il merkezinde delege nezdinde çalışmalarda bulunmakta, kendilerini ve projelerini anlatmaktadır. Takdir MHP delegesinin olacaktır” diye konuştu.
YETKİLİ ORGANLAR
LOBİYLE SEÇİLMEZ
Kahveci, şöyle devam etti:
“Yazının içeriğinin kendi içinde çelişen ciddi kafa karışıklığı, hakarete varan benzetmeler, kuyruk acısı gibi amiyane tabirlerle dolu olması bu şahsın cehalet sorununun yanında ahlak ve seviye sorunu olduğunu da göstermektedir. Ayrıca bir sayın adayımızla ilgili olarak kullandığı ‘bir adama karşı on altı ilçe başkanı’ ve ‘ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor’ ifadeleri okuyan herkeste olduğu gibi bizde de yazının ısmarlama bir yazı olduğu düşüncesini uyandırdı. Şahsi sempatisi olabilir. Kurumsal ve kişisel olarak birileriyle çıkar ilişkisi içerisine girmiş olabilir. Ancak Milliyetçi Hareket Partisi’nin elli yıllık siyasi geleneği dışarıdan yapılan müdahalelere asla müsaade etmemiştir, etmeyecektir. MHP’nin yetkili organları gazete köşelerinde, kulislerde, lobilerde değil, kurultaylarda seçilir.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme