MHP yönetimi Demiral’ı yalnız bırakmadı

MHP Emirdağ İlçe Başkanı ve Emirdağ Ticaret Ve Sanayi Odası eski Başkanı, Emirdağ esnaflarından Abdil Demiral'ın annesi Selver Demiral, kız kardeşi Figen Demiral, halası Cevahir Ünal ve yeğeni Ceyda Demiral önceki gün trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Demiral’ın yakınlarının cenazesi dün Emirdağ’da toprağa verildi. Trafik kazası Eskişehir'in Çifteler ilçesinde meydana gelmiş, aynı aileden 4 kişi ölmüş, [&hellip]

MHP Emirdağ İlçe Başkanı ve Emirdağ Ticaret Ve Sanayi Odası eski Başkanı, Emirdağ esnaflarından Abdil Demiral’ın annesi Selver Demiral, kız kardeşi Figen Demiral, halası Cevahir Ünal ve yeğeni Ceyda Demiral önceki gün trafik kazasında hayatını kaybetmişti. Demiral’ın yakınlarının cenazesi dün Emirdağ’da toprağa verildi.
Trafik kazası Eskişehir’in Çifteler ilçesinde meydana gelmiş, aynı aileden 4 kişi ölmüş, 5 kişi yaralanmıştı. Cenaze törenine MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Aslen Emirdağlı olan MHP İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, MHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bülent Karataş, Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak ve MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak da katıldılar.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Bakmadan Geçme