MHP yöneticilerinden iki ilçeye ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Başkanı Mehmet Karagöz ve beraberinde ki İl Yönetim Kurulu Üyeleri Dinar ve Dazkırı teşkilatlarının mensuplarıyla bir araya geldi.MHP İl Başkanı ve partililer ilk ziyareti Dazkırı MHP İlçe Başkanı Aydın Ekiz'e gerçekleştirdi. Ekiz, ülküdaşlarının ziyaretinden son derece memnun olduğunu belirterek Afrin harekâtında şehit düşen askerlerimizin ruhlarına ithafen mevlit okuttu. MHP yönetimi [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Başkanı Mehmet Karagöz ve beraberinde ki İl Yönetim Kurulu Üyeleri Dinar ve Dazkırı teşkilatlarının mensuplarıyla bir araya geldi.
MHP İl Başkanı ve partililer ilk ziyareti Dazkırı MHP İlçe Başkanı Aydın Ekiz’e gerçekleştirdi. Ekiz, ülküdaşlarının ziyaretinden son derece memnun olduğunu belirterek Afrin harekâtında şehit düşen askerlerimizin ruhlarına ithafen mevlit okuttu. MHP yönetimi Dinar Esnaf Sanatkârlar Odası ve Dinar Ziraat Odası yönetimlerine seçimli genel kurul sonrası hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi. Ziyaretlerde; MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, Erol Barutcu, Dazkırı MHP İlçe Başkanı Aydın Ekiz, Dinar İlçe Başkanı Mustafa Karahan, Başmakçı MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Semerci,  Başmakçı Belediye Başkanı Ayhan Gönüllü yer aldı.

Bakmadan Geçme