'MHP, yolsuzluk ve rüşveti bitirecek'

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Selcen Karaer, MHP iktidarında yolsuzluk ve rüşvetin önüne geçileceğini söyledi. MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Selcen Karaer Hocalar ilçesini ziyaret etti. Beraberinde MHP İl ve ilçe yönetimleri ve kadın koordinasyon kurulu üyeleriyle Pazar esnafını ziyaret eden Karaer, 1 Kasım seçimlerinde MHP'ye destek istedi.Türkiye'de ciddi bir rüşvet ve yolsuzluk pazarının AKP eliyle oluşturulduğunu [&hellip]

“MHP, yolsuzluk ve rüşveti bitirecek”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Selcen Karaer, MHP iktidarında yolsuzluk ve rüşvetin önüne geçileceğini söyledi.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Selcen Karaer Hocalar ilçesini ziyaret etti. Beraberinde MHP İl ve ilçe yönetimleri ve kadın koordinasyon kurulu üyeleriyle Pazar esnafını ziyaret eden Karaer, 1 Kasım seçimlerinde MHP’ye destek istedi.
Türkiye’de ciddi bir rüşvet ve yolsuzluk pazarının AKP eliyle oluşturulduğunu ifade eden Karaer, “Yolsuzluklarla amansız bir şekilde mücadele edilecek. Devlet idaresi milletimizin bir emaneti olarak görülecek, yolsuzluklara, rüşvete, yağmacılığa ve kayırmacılığa meydan verilmeyecektir. Toplum hayatını, demokratik rejimi ve ahlaki değerleri tahrip eden, halkın devlete olan güvenini azaltması ve toplumsal dokuyu tahrip etmesi yanında kaynak israfına, yatırım ortamının bozulmasına ve uluslararası itibarımızın zedelenmesine yol açan yolsuzluğa karşı köklü ve kalıcı tedbirler alınacak, yolsuzluk yapanlar ve yolsuzluğu doğuran unsurlarla etkili bir mücadele yürütülecektir. Türk siyasi ve bürokratik hayatına ilkeli, seviyeli ve temiz bir yönetim anlayışı yerleştirilecektir” dedi.
Karaer, “Siyasi ya da herhangi bir aidiyet duygusunun yolsuzluk ve usulsüzlük yapmaya vesile kılınması veya yapılan bir kamu hizmetinin karşılığı olarak doğal karşılanması gibi kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan sakat algı yok edilecektir. Yolsuzlukla mücadelede kamu menfaatinin kişisel menfaatlerden üstünlüğü anlayışının toplumsal bir değer olarak benimsetilmesi, eğitim başta olmak üzere çeşitli araçlarla sağlanacaktır” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme