'MHP yerelde iktidar olacaktır' – Kocatepe Gazetesi

Seçim çalışmalarını tamamlayan MHP MYK üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar genelinde bulunan tüm seçim bölgelerine giderek çalışma yaptığını belirterek, 18 ilçe, 41 belde ve çok sayıda köyü ziyaret ettiğini söyledi.Taytak, 'Yerel seçim çalışmalarına start verdiğimiz günden bugüne kadar Afyonkarahisar genelinde tüm ilçe ve beldelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla kucaklaştık.  Ziyaretlerimizde Cumhur İttifakının önemine değindik [&hellip]

Seçim çalışmalarını tamamlayan MHP MYK üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar genelinde bulunan tüm seçim bölgelerine giderek çalışma yaptığını belirterek, 18 ilçe, 41 belde ve çok sayıda köyü ziyaret ettiğini söyledi.
Taytak, “Yerel seçim çalışmalarına start verdiğimiz günden bugüne kadar Afyonkarahisar genelinde tüm ilçe ve beldelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla kucaklaştık.  Ziyaretlerimizde Cumhur İttifakının önemine değindik ve belediye başkan adaylarımıza destek istedik.  Sahada gördüğümüz izlenimlerde vatandaşlarımızın MHP’ye ve Cumhur İttifakına büyük bir teveccühü var. İnşallah Afyonkarahisar’da MHP yerel de iktidar olacaktır. Kazanan MHP olacak, kazanan Cumhur İttifakı olacaktır. Beka için helal oylar bu ülkenin yarınlarını düşünenlere verilecektir. Seçimlerin hem ülkemize hem de ilimize hayırlar getirmesini diliyorum. Ne Mutlu Türküm Diyene.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme