Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Sezer Küçükkurt

MHP ve Vatan’dan ziyaret – Kocatepe Gazetesi

Sezer Küçükkurt 22 Nisan 2015 Çarşamba 03:00:00
  Seçim sath-ı mailine girdiğimizden bu yana basın kuruluşları olarak ziyaretçilerimiz oldukça fazla. Aday adayları ve parti teşkilatları seçim sürecinde gazete binalarını boş bırakmıyorlar.
Allah geleni gideni eksik etmesin, şikayetçi değiliz.
Bugüne kadar aday adayları arasındaki mücadelede “taraf”mışız gibi görünmekten kaçındığımızdan, bir de kişisel telaşelerimizden bu köşedeki değerlendirmelerimize ara vermiştik. Fırsat buldukça “bakış”ımızı buradan sizlere aktarmaya çalışacağız yine.
Önceki gün iki konuğumuz vardı Kocatepe Gazetesi olarak; MHP ve Vatan Partisi heyetleri…
Önce Vatan Partisi’nden başlayalım. Daha önce randevu almalarına ve bu randevuya habersiz/bilgisiz bir şekilde katılmamalarına rağmen, önceki gün de sabırla bekledik Vatan Partisi heyetini. Gelgelelim randevu saatinden 1,5 saat sonra kavuşabildik kendilerine. Bu sitemimizi kendilerine de aktardık ama siyasette “söz”ün her şeyden önemli olduğunu vurgulamak adına bir kez de buradan değinmek istedik konuya. Neyse, uzatmayalım…
Bir sonraki konuklarımız MHP heyeti idi. Öğrencilik yıllarından tanıdığımız, değerli hocamız Raşit Demirel’in il başkanlığına gelmesinin ardından teşkilatlara gelen, “iddia ve tempo” tavrı MHP heyetindeki her üyenin gözünden okunuyordu adeta. Raşit Hocamız da “İddialıyız. Her konuda yenileniyoruz. Tempomuz, koordinasyonumuz, çalışma düzenimiz, hedeflerimiz hep yenilendi” diyerek bu yenilenmenin altını çizdi özellikle.
MHP’nin Afyonkarahisar 1. Sıra milletvekili adayı olan Mehmet Parsak yine çarpıcı örneklemeleri, siyasi jargona olan hakimiyeti ile önemli konulara parmak bastı.
Parsak’ın en son Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Kongresi’nde diğer siyasilere attığı zarif gol(!) de hala dillerde.
Doğma büyüme Afyonlu olan ve çocukluğundan itibaren de Milliyetçi Hareket’in içinde olan Mehmet Parsak’ı hemşehrilerimiz bundan sonra daha yakından tanıyacaklardır. Afyonkarahisar ve Türk siyasetinde Mehmet Parsak ismi bundan sonra çok daha sık duyulacaktır. Genç yaşta MHP’nin üst düzey yönetim organlarında görev alan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yakın çalışma ekibinde yer alan Mehmet Parsak, Afyonkarahisarlılar’ın tanımadığı bir isim değil gerçi.
Ankara’da ikamet etse de, Başkent’teki Afyonlular Derneği’nin Başkanı olsa da neredeyse her hafta sonu Afyonkarahisar’da Parsak. Şahidi biziz. Seçim süreci başlamadan, daha seçimin lafı ortada yokken de Mehmet Parsak her Cuma baba ocağının bulunduğu Fakıpaşa Mahallesi’nde, Aynioğlu Camii’nde Cuma namazlarına yetişiyordu çünkü.
PTT aralığı olarak da bilinen Yüzbaşı Agah Caddesi üzerinde yıllarca elektrikçilik yapan babasının yanındaki çıraklık yıllarının ardından başarılı eğitim hayatı ve Ankara günleri başlamış Parsak için. Afyonkarahisar’daki çocukluk yıllarında edindiği, kendisi gibi genç ve dinamik dostları bugün, seçim çalışmalarında yine Parsak’ın en yakınındalar. Halka olan yakınlığı, vefası, kişisel bilgi birikimi, eğitimi, hitabeti, etkili örneklemeleri ve MHP davasına gönülden bağı ile Mehmet Parsak Afyonkarahisar siyasetinin son dönemde kazandığı genç değerler arasında yerini alacaktır. Yolları açık olsun…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti