• Haberler
  • Siyaset
  • 'MHP üzerine düşeni yaptı, bazıları boş konuştu'

'MHP üzerine düşeni yaptı, bazıları boş konuştu'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz, anayasa değişikliği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunda MHP'nin üzerine düşeni yaptığını açıkladı.BOŞ KONUŞMA BEŞPUAN KAYBETTİRDİMHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, Afyonkarahisar'da yüzde 70, ülke genelinde ise en az yüzde 58 oranında evet tercihini beklediğini kaydetti. Süreç içerisinde ve son 48 saatte bazı devlet yöneticileri ve danışmanların konuşmalarından dolayı [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz, anayasa değişikliği Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumunda MHP’nin üzerine düşeni yaptığını açıkladı.
BOŞ KONUŞMA BEŞ
PUAN KAYBETTİRDİ
MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, Afyonkarahisar’da yüzde 70, ülke genelinde ise en az yüzde 58 oranında evet tercihini beklediğini kaydetti. Süreç içerisinde ve son 48 saatte bazı devlet yöneticileri ve danışmanların konuşmalarından dolayı evet tercih oranının yüzde 51 küsura indiğini belirten Karagöz; “Afyon’da yüzde 65’e yakın bir evet oyu çıktı. Beş puan civarında hem ülke hem de Afyon genelinde bir evet oy kaybı olduğunu gördüm. Beş puanlık kaybın sebebi boş konuşan, bilmeden konuşan, aklına geleni ağzından çıkartan insanların yüzünden olduğunu gördüm” dedi.
“AFYON ÜZERİNE DÜŞENİ
FAZLASIYLA YAPTI”
“MHP olarak biz üzerimize düşeni yaptık” diyen İl Başkanı Mehmet Karagöz, Türkiye’de ki belirsizliğin, kaos ve karmaşanın bitmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Ülkede yüzde 51 küsurlarda olsa bile evet oyu çıkmasında teşkilatın büyük emeği bulunduğunu aktaran Karagöz; “Teşkilatımdaki tüm arkadaşlarıma, İlçe Başkanlarıma, Belediye Başkanlarıma teşekkür ediyorum. Beklediğimizin altında olsa da nihayetinde bu çıktı. Afyon’da beni şaşırtan hiçbir ilçe olmadı. Tüm ilçelerde kendisinden bekleneni yaptılar. Sultandağı’nda bu şekilde oran çıkmasını zaten bekliyorduk. Diğer ilçelerde de ağırlıklı olarak evet çıktı. İlçelerde beni şaşırtmadı. Afyon üzerine düşeni fazlasıyla yaptı” diye konuştu.
“KİMSE BEN YALNIZ HAREKET ETTİM DİYEMEZ”
MHP’lilerin referandumda kaçak hareket edip hayır tercihinde bulundukları yönündeki eleştirilere sert karşılık veren Karagöz şöyle konuştu: “Sağda solda MHP’lilerin hayır tercihinde bulundukları ve sonuca etki ettiği yönünde televizyon ekranlarında yorumlar var. MHP üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Bundan sonra hiç kimse ben yalnız hareket ederim diyemeyecek bir sonuç çıkartıldı. MHP ülkedeki dengelerin kurulmasında, ülkedeki karmaşanın bitmesinde üzerine düşeni yapmaya bundan sonra devam edecektir.” >> Burcu Aydın’ın Özel haberi.

Bakmadan Geçme