• Haberler
  • Genel
  • “MHP teşkilatlarının performansı olağanüstüydü” – Kocatepe Gazetesi

“MHP teşkilatlarının performansı olağanüstüydü” – Kocatepe Gazetesi

30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Afyonkarahisar’da tüm MHP teşkilatlarının cansiperane çalıştığını söyleyen İl Başkanı Aziz Aslan “MHP teşkilatlarının performansı olağanüstüydü.” dedi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, 30 Mart yerel seçimleri ve sonrasını değerlendirdi.ALTERNATİFİN MHP OLDUĞU BENİMSENDİMHP İl Başkanı Aziz Aslan, vatadaşların yerel seçimlerde adaya yönelik tercihlerde bulunduklarını söyledi. Seçim kampanyası [&hellip]

"MHP teşkilatlarının performansı olağanüstüydü"

30 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Afyonkarahisar’da tüm MHP teşkilatlarının cansiperane çalıştığını söyleyen İl Başkanı Aziz Aslan; “MHP teşkilatlarının performansı olağanüstüydü.” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, 30 Mart yerel seçimleri ve sonrasını değerlendirdi.
ALTERNATİFİN MHP
OLDUĞU BENİMSENDİ
MHP İl Başkanı Aziz Aslan, vatadaşların yerel seçimlerde adaya yönelik tercihlerde bulunduklarını söyledi. Seçim kampanyası başlangıcında sıkça geçmişte hangi siyasi partiyi benimsemiş olurlarsa olsunlar bu seçimde MHP’ye oy verilmesi beklentisini dile getirdiklerini kaydeden Aslan; “MHP’ye oy verilmesi çağrımızın kabul gördüğünü görüyoruz. Afyon’da esasında halkın birleşmesi sağlanmıştır. İnsanlarımızın mevcut hükümetten yorgun düşmüş, bıkmış olanların artık değişmesinde fayda vardır düşüncesinde olan her vatandaşımızın mevcut hükümet alternatifinin MHP olduğunu kabul etmiştir. Gerçekten çok teşekkür ediyorum. Ben bunu Afyon için söylüyorum.” dedi.
İLÇELERİN FARKLI ÖZELLİKLERİ VAR
Seçim öncesi MHP’li Başkanlarca yönetilen Belediyelerin kaybedilme nedenini yorumlayan İl Başkanı Aziz Aslan, kaybedilen mevcut MHP’li Başkanların başarısız olmadıklarını söyledi. Bolvadin ilçesinde MHP Belediye Başkanı’nın vefat ettiğini yerine seçilen meclis üyelerinden Nazmiye Kılçık’ın da son derece başarılı olduğunu belirten Aslan; “Nazmiye hanım da başarılı oldu. Ancak Sandıklı için söylüyorum; Sandıklı’ da her bölgenin kendine has özellikleri var. Sandıklı insanı bizim adayımızı çok sevdiği ve Hakan Bolcal’ın, 20 yıl doktor olarak Sandıklılılara hizmet ettiği halde ilçenin öteden beri gelen özelliği nedeniyle burada seçim kazanılamamıştır. Sandıklı’da mahalli seçimlere aday olanların ilçede doğup yaşayacak esasına dayandırıldığı, seçilen Başkan’ın Sandıklılı olmasından dolayı kazanamamışlığımız söz konusudur. Ben böyle düşünüyorum. Herkesin bildiği özellik Bolvadin siyaseti de farklı.” diye konuştu.
MHP’Yİ
MEMLEKET
KAYGISI
OLANLAR
TERCİH ETTİ
MHP teşkilatlarının 30 Mart yerel seçimlerinde olağanüstü performans gösterdiklerini ifade eden Aziz Aslan, Belediye Meclis üye adaylarının tespitinde belki duygusal davranılmış olunabileceğini belirtti. Bu durumunda yansımalarının yaşanabileceğine dikkat çeken Aslan; “Tüm Türkiye’de olduğu gibi bazı şartlarda çok etken oldu. Yardımlar vs bir çok etkendi. İl merkezinde eğitim ve kültür seviyesi yüksek olan semtlerde yaşayan insanların bulunduğu mahallelerde Afyon ve diğer illerde de bu durum tespitimizdir MHP sandıktan birinci parti olarak çıkmıştır. Memleket meselesi konusunda endişeleri olan, bu meseleleri daha yakından takip eden insanların yaşadığı yerlerden gelen sandık sonuçları bunu gösteriyor.” şeklinde konuştu.
MHP’NİN İYİ
HİZMETLERİ OLDU
Aziz Aslan, Fetullah Gülen cemaatinin ya da başkaca cemaatlerin seçimlerde etkili olup olmadığı yönünde bunun açık bir ölçüsü olmadığını söyledi. Aslan, cemaat mensuplarının MHP’nin Belediye yönetimini almaları konusunda arzulu olduklarını gördüklerini ama kaçının MHP’ye oy verip vermediğini bilemediğini kaydetti. Aslan; “MHP geçmişte 1999-2004 yılları arasında da Afyon’da Belediye hizmeti yapmıştır. İyi hizmetleri olmuştur. İşin gerçeği o gündür bugündür MHP’ye yerel seçimlerde başka partilere oy veren insanların da oy verdiklerine sıkça şahit oluyoruz.” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme