• Haberler
  • Genel
  • MHP teşkilatları seçime hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

MHP teşkilatları seçime hazırlanıyor – Kocatepe Gazetesi

Kongre takviminin işlediğini söyleyen MHP İl Başkanı Aziz Aslan, yenilenen teşkilatlarla birlikte Milletvekili Genel Seçimlerine hazırlandıklarını, milletvekilliği aday adaylığına talebin yoğun olacağını belirtti Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, Milletvekili Genel Seçimleri için aday adaylığı süreci ve il kongresine yönelik düşüncelerini açıkladı.KONGRELER GÜZEL GİDİYORMHP İl Başkanı Aziz Aslan, partisi teşkilatlarının kongre süreci yaşadığını [&hellip]

MHP teşkilatları seçime hazırlanıyor

Kongre takviminin işlediğini söyleyen MHP İl Başkanı Aziz Aslan, yenilenen teşkilatlarla birlikte Milletvekili Genel Seçimlerine hazırlandıklarını, milletvekilliği aday adaylığına talebin yoğun olacağını belirtti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, Milletvekili Genel Seçimleri için aday adaylığı süreci ve il kongresine yönelik düşüncelerini açıkladı.
KONGRELER
GÜZEL GİDİYOR
MHP İl Başkanı Aziz Aslan, partisi teşkilatlarının kongre süreci yaşadığını söyledi. 17 Kasım 2014-26 Şubat 2015 tarihlerini MHP Genel Merkezi’nin kongre takvimi olarak ilan ettiğini kaydeden Aslan; “MHP Afyonkarahisar teşkilatları olarak bizlerde bu takvim içerisinde kongrelerimizi yapıyoruz. İlçe kongrelerimizin yarısını tamamladık. Bu hafta sonu 20 Aralık Cumartesi günü Şuhut, gelecek hafta İhsaniye ilçemizin kongrelerini tamamlayarak inşallah bu yılı kapatacağız. Kongrelerimiz gayet güzel gidiyor. Arkadaşlarımız göreve ittifakla getirilmektedirler. İlçelerde bu dönem tek liste olma avantajı yaşanmaktadır. Performansı yüksek olan çalışma gayreti içerisinde olan hevesli, heyecanlı olan arkadaşlarımız göreve seçiliyorlar. Kongre seçim sonucu göreve devam eden ve değişen ilçe başkanlarımız da olmaktadır.” dedi.
ÜÇ YILA HUZUR
HAKİM OLDU
İlçe kongrelerinin bitirilmesi sonrası MHP İl Başkanlığı seçimli olağan genel kurulunu yapacaklarını dile getiren Aziz Aslan, şu anda bazı isimlerin Başkan adayı olma istediğinden haberdar olduklarını kaydetti. Aslan; “MHP İl Başkanı olma yönündeki isteklerini henüz hiç kimse açıklamış değil. Sanıyorum arkadaşlar ilçe kongrelerinin durumuna göre bakacaklar. İlçe Başkanlarımızın çoğunluğu uzlaşı ile bölünüp parçalanmadan bir aday çıkarabilme düşüncesinde. Bu şekilde bir oluşum gerçekleştirilebilirse Afyon için de çok hayırlı olur diye düşünüyoruz. Çünkü son 3 yıl içerisinde gerçekten il teşkilatımız tüm ilçe teşkilatlarıyla, kadın kolları ile, ülkücü işçilerle, ocakla gayet güzel uyumlu çalışmalar yapmıştır. Huzurlu bir dönem yaşamaktayız. Tüm temsilcilerimizle istişare ediyoruz.” diye konuştu.
ADAY ADAYLIKLARINA
İLGİ YOĞUN OLACAK
Aziz Aslan, milletvekili seçimine aday adaylığı sürecinin henüz başlamadığını, Siyasi Partiler Kanunu ve MHP Genel Merkezi’nin verebileceği takvim doğrultusunda başvuruların başlayacağını söyledi. Aslan; “Milletvekili Genel Seçimleri zamanında ya da erken olarak ne zaman yapılırsa yapılsın, MHP bu kongre süreci ile ekiplerini, teşkilat yöneticilerini revize ederek daha heyecanlı şekilde çalışmaya başlayacaktır. Seçime hazırlık çalışmalarımız yapılıyor. Bu dönem milletvekili aday adaylıkları başvurusunun çok yoğun olacağını düşünüyorum. Çünkü gerçekten MHP’nin oyları Türkiye genelinde yükselmektedir. Bunu hep görüyor ve hissediyoruz. Kongrelerde de bunu fark edebiliyoruz. İktidar partisinin oy kaybedeceği beklentisi toplumun büyük kesimine sirayet etmiş durumda. İnşallah beklentiler gerçeğe dönüşür. MHP’de yönetimde görev alan arkadaşlarımızı yürekliliklerinden dolayı kutluyorum. Çünkü böyle bir dönemde MHP’li olmak gerçekten zor ve ayrıcalıklı bir iş. Hele yönetici olmak çileye talip olmak demektir. Arkadaşlar bu çileye talip oldular. Sonuçlarına katlanıp sorumluluklarının farkındadırlar.” şeklinde konuştu.
>> Burcu AYDIN’ın haberi

Bakmadan Geçme