• Haberler
  • Genel
  • 'MHP teşkilatları nerede aday belirleyeceğini bilir'

'MHP teşkilatları nerede aday belirleyeceğini bilir'

Afyonkarahisar'daki partiler içerisinde en yoğun çalışmanın yanında hızlı aday tespitini MHP teşkilatlarının yaptığını söyleyen MHP İl Başkanı Aziz Aslan, nerede aday belirleyeceklerini iyi bildikleri mesajını verdi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, Mahalli İdareler Seçimleri için yürütülen hazırlıklar ve çalışmaları değerlendirdi. ADAY ADAYLARI ÇOK KIYMETLİ MHP İl Başkanı Aziz Aslan, partisinin Mahalli İdareler [&hellip]

“MHP teşkilatları nerede aday belirleyeceğini bilir”

Afyonkarahisar’daki partiler içerisinde en yoğun çalışmanın yanında hızlı aday tespitini MHP teşkilatlarının yaptığını söyleyen MHP İl Başkanı Aziz Aslan, nerede aday belirleyeceklerini iyi bildikleri mesajını verdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, Mahalli İdareler Seçimleri için yürütülen hazırlıklar ve çalışmaları değerlendirdi.
ADAY ADAYLARI ÇOK KIYMETLİ
MHP İl Başkanı Aziz Aslan, partisinin Mahalli İdareler Seçimlerinde yarışacak Belediye Başkan adayları ve meclis üyelikleri için aday tespit çalışmalarının gerçekleştiğini kaydetti. MHP’ye teveccühün çok yüksek oranda olacağını ileri süren Aslan; “Çok aday adaylı bir seçim sürecine başlamış bulunuyoruz. Kasabalarda ve ilçelerde il merkezi de dâhil olmak üzere bizim beklediğimizden de üst sayıda aday adaylığı başvuruları var. Tüm aday adaylarımız çok kıymetli olmalarına rağmen içlerinden bir tanesi adaylığa hak kazacak. Gerçekten seçim yapmakta zorlanıyoruz. Bu durum partiye olan teveccühü gösteriyor. İlçelerde teşkilatlarımız çalışmaktalar. Teşkilatlarımızın birçoğu çok tecrübelidir. İlçelerinin yapılarını iyi biliyorlar. Bizlerle ilçe başkanlarımızın tecrübeleri birleştiğinde aday tespitinde çok zorlanmayıp düzgün tespitler yapacağız.” dedi.
“HARİÇTEN GAZEL
OKUYORLAR”
Afyonkarahisar’da tüm siyasi partilerin yaklaşık 60 civarında aday tespiti yapılacağına değinen Aziz Aslan, beldelerin köylere dönüşmesi nedeniyle sayıda azalma olduğunu kaydetti. Kendilerine göre tespitin üçte birinden fazlasını tespit ettiklerini ifade eden Aslan şöyle konuştu: “Yaptığımız tespitleri kamuoyu ile paylaşabileceğimiz zamanımızı ve ne şekilde yapılacağını gayet iyi bilmektedirler. Tabiri caiz ise dışarıdan gazel okuyan bazılarının ‘MHP geç kalıyor’ şeklinde ifadelerle kamuoyunu yanlış bilgilendiriyorlar. Afyonkarahisar’da bir tek CHP’nin merkez adayının açıklanması dışında hiçbir parti hiçbir yerde aday açıklamasında bulunmadı. Ama biz en azından biz sayısı 15’e yaklaşan adayımızı genel merkezimizin yapacağı birinci etap adaylık tanıtım programına göndereceğiz. Biz MHP olarak Afyon’da partilerin içinde en yoğun çalışan, hızlı aday tespiti çalışması yoluna giden bir teşkilatız. MHP teşkilatları nerede aday tespiti yapacaklarını gayet iyi bilmektedirler.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Aslan dil
bayramını kutladı

MHP İl Başkanı Aziz Aslan Türk Dil Bayramını kutladı. Aslan, Türkçe’nin Türk Milletini ortak hedeflerde buluşturduğunu vurguladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, Türk Milletini millet yapan en önemli değerin Türkçe olduğunun altın çizdi.
Türk kültürünün en önemli değeri olan Türkçe’nin, sadece anlaşmaya aracılık etmediğini, insanları ortak duygularda buluşturabildiğine değinen Aziz Aslan, milli kimliğin temelini oluşturan Türkçe’nin, bir arada yaşama iradesini canlı tuttuğunu kaydetti. Aslan; “Türkçemiz bizleri ortak hedeflerde buluşturmaktadır. Kuşaktan kuşağa aktararak yaşattığımız kültürümüz de, Türkçemizde ifade bulmakta, bizleri ortak amaçlarda buluşturarak, millet olma bilincimizi güçlendirmektedir. Bir milleti tarih sahnesinden indirmek isteyen güçler, ilk önce o milletin dilini hedef alır. Milletlerin, sonsuza tek varlıklarını sürdürebilmelerinin can damarı olan dilleri tahrip edilince, nesiller arasında milletin devamı için vazgeçilmez olan değerlerin nakli imkânsız hale gelir. Bir kuşak sonra, kültürel iletişim kesilir. Milli kimlik yeni kuşaklara ulaştırılamaz. İhanete uğrayan milletler ilk önce dilini, kimliğini, sonra da bütünlüğünü kaybeder. Bu duygu ve düşüncelerle Türk Dil Bayramını kutluyorum.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme