• Haberler
  • Genel
  • MHP teşkilatları köyleri geziyor – Kocatepe Gazetesi

MHP teşkilatları köyleri geziyor – Kocatepe Gazetesi

MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, İGM üyesi Mehmet Karagöz ve beraberindekiler köy ziyaretlerini sürdürüyor Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, yönetim kurulu üyeleri, İGM üyesi Mehmet Karagöz, Kozluca ve Erenler köylerini ziyaret ettiler. Ziyaretler sırasında köy muhtarları, köylüler, çiftçinin ve besicinin sıkıntıları ve ülke gündemi değerlendirildi. MHP Merkez İlçe Başkanı Alper [&hellip]

MHP teşkilatları köyleri geziyor

MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, İGM üyesi Mehmet Karagöz ve beraberindekiler köy ziyaretlerini sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, yönetim kurulu üyeleri, İGM üyesi Mehmet Karagöz, Kozluca ve Erenler köylerini ziyaret ettiler. Ziyaretler sırasında köy muhtarları, köylüler, çiftçinin ve besicinin sıkıntıları ve ülke gündemi değerlendirildi. MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Kozluca’ya ulaşımda yolların bozuk olması nedeniyle çok zor ve sıkıntıyla geldiklerini, vatan millet sevgisi, İslam ahlak ve fazileti ile görevlerini yerine getireceklerini ifade etti.
Yağcı; “Kozluca köyünde bozuk yollar nedeniyle ekip biçtiğiniz tarla ürünleriniz toz içerisinde kalıyor. Ürün kalitesi düşünce satışıda zorlaşıyor. Defalarca dilekçe vermenize rağmen önlem alınmaması ziyadesiyle bizleri üzmektedir.” dedi. İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Karagöz ziyaret sırasında meclis yatırımları ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Mehmet Karagöz, köylere yapılması gereken yatırımlarda, harcanması gereken paranın kuruşunun dahi istemeyerekde olsa yanlış harcanmasının kendileri için vebal olacağını ifade etti.
Ziyaretlerde; MHP Merkez İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyelerinden Osman Gürışık, Ahmet Çifteci, Hilmi Erdem, Orhan Kuran, Hayrettin Gıran ve Osman Özharputlu yer aldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme