• Haberler
  • Genel
  • MHP teşkilatları Çay'da toplandı – Kocatepe Gazetesi

MHP teşkilatları Çay'da toplandı – Kocatepe Gazetesi

MHP İl Başkanı Aziz Aslan'ın başkanlığındaki heyet Çay Belediye Başkan aday adayları ile toplandı Çay ilçe yöneticilerinin ve aday adaylarının tümünün katıldığı toplantıda ilçede yapılması gereken çalışmalar hakkında görüşüldü. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, yönetim kurulunun aldığı karar gereği okulların açılması ile birlikte teşkilat mensuplarının katılımlarının artırılması için ilçe ziyaretlerine başladıklarını söyledi. [&hellip]

MHP teşkilatları Çay’da toplandı

MHP İl Başkanı Aziz Aslan’ın başkanlığındaki heyet Çay Belediye Başkan aday adayları ile toplandı

Çay ilçe yöneticilerinin ve aday adaylarının tümünün katıldığı toplantıda ilçede yapılması gereken çalışmalar hakkında görüşüldü.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, yönetim kurulunun aldığı karar gereği okulların açılması ile birlikte teşkilat mensuplarının katılımlarının artırılması için ilçe ziyaretlerine başladıklarını söyledi. Afyonkarahisar’ı beş bölgeye ayırarak bölgesel ilçe divan toplantıları yaptıklarından söz eden Aziz Aslan; “Kalan merkez ilçe ve Şuhut ilçemizde ise yakında yapacağız. Şimdi her ilçeyi kendi bünyesinde ve ilçe düzeyinde bütün problemlerin konuşulup çözüm üretilmesi ve çok adaylı bir seçim sürecimizin başladığı bu aylarda aday adayları arasındaki ahenk, uyum ve birlikteliğin daha da pekiştirilmesi ve hem teşkilatların ve hem de aday adaylarının fikir ve görüşlerini almak için bu toplantıları yapmaya başladık. İlk toplantıyı Çay ilçemizde gerçekleştirdik. Çok faydalı ve yarına ışık tutacak bir toplantı oldu. Hepsi birbirinden değerli altı tane aday adayımızın bulunduğu Çay ilçemizde kendilerinin ve teşkilatımızın özverili çalışmaları ile başarıyı yakalayacaklarına inancım tamdır. Toplantılarımız diğer ilçelerle devam edecektir.” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme