MHP Teşkilatı Gömü'de boy gösterdi

1 Haziran'da Gömü'de yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcıları Gömü'yü ziyaret etti Nüfusu 2 binin altına düşen belediyelerin kapatılmasıyla ilgili karardan Afyonkarahisar genelinde kurtulan tek belediye olma özelliği taşıyan Gömü'de belde sakinleri hafta sonu yapılacak olan mahalli seçilere hazırlanıyor. Bilindiği gibi Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin öncülüğünde yapılan hukuki [&hellip]

MHP Teşkilatı Gömü’de boy gösterdi

1 Haziran’da Gömü’de yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcıları Gömü’yü ziyaret etti

Nüfusu 2 binin altına düşen belediyelerin kapatılmasıyla ilgili karardan Afyonkarahisar genelinde kurtulan tek belediye olma özelliği taşıyan Gömü’de belde sakinleri hafta sonu yapılacak olan mahalli seçilere hazırlanıyor.
Bilindiği gibi Gömü Belediye Başkanı Hakkı Tekin öncülüğünde yapılan hukuki çalışmalar sonucunda 30 Mart’ta yapılan yerel seçimler öncesinde Gömü Belediyesi’nin tüzel kişiliğinin sürdürülmesi yönünde karar çıkmıştı. Ancak yerel seçim takvimi başladığı için Gömü Belediyesi’nin yeni başkanının seçimi 30 Mart tarihindeki yerel seçimlere yetiştirilememişti. Yüksek Seçim Kurulu Gömü’deki yerel seçimlerin 1 Haziran tarihinde yapılmasına karar vermişti.
MHP’DEN GÖMÜ’YE ÇIKARTMA
Bu kararın ardından Gömü Belediyesi’nde 1 Haziran’da seçim yapılacak. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcıları Edip Semih Yalçın, Abbas Bozyel, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Merve Koyuncu, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, MHP İlçe Başkanı Ceylan Morca, MHP Gömü Belediye Başkan Adayı Metin Asıldaş ve beraberindekiler dün Gömü’de seçim çalışmalarında bu-lundu. MHP’li heyet seçim çalışmaları kapsamında esnaftan ve vatandaşlardan destek istedi. MHP Gömü Belde binasında toplanan MHP heyeti burada bir süre istişarede bulundu. İstişarede özellikle belde de yaşanan su sorunu üzerinde duruldu. MHP heyeti Gömü’deki çalışmalarının ardından Emirdağ’a geçti.
PAZAR GÜNÜ SEÇİM VAR
Gömü Belde Belediyesi’nin tüzel kişiliğinin sona erdirilmesi yolundaki işlemin iptaline ilişkin olarak verilen Ankara 7. İdare Mahkemesi’nin 9 Ocak 2014 tarihli, 2013/174 Esas, 2014/27 sayılı kararı uyarınca, Kurulun 02 Nisan 2014 tarihli ve 2014/1011 sayılı kararı ile Gömü Belediye Başkanlığı ve Belediye meclis üyeliği seçimlerinin Yüksek Seçim Kurulu’nun 27 Mart 2014 tarihli ve 2014/919 sayılı kararında belirtilen ilkeler çerçevesinde 1 Haziran 2014 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler ara seçimleri ile birlikte yapılması kararı verildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Koyuncu bilgilendirdi

Gömü Belediyesi seçimleri sırasında görev alacak partinin sandık görevlilerine MHP Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Avukat Merve Koyuncu tarafından bilgilendirme toplantısı yapıldı. 6 sandıkta yapılacak seçim hakkında bilgi veren Koyuncu, seçim esnasında ve oy sayımında dikkat edilmesi gereken konular hakkında görevlileri bilgilendirdi.

Bakmadan Geçme