MHP, Şuhut'ta da iddialı olacak

Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Komisyonu, İhsaniye'nin ardından çalışmalarına Şuhut ilçesinde devam etti. MHP İl Başkanlığı Seçim Komisyonu Başkanı Hamit Çakır, Mehmet Kocacan, Erol Barutçu ve Beytullah Bostancı'nın hazırladığı komisyon çalışmasına MHP Şuhut İlçe Başkanı Kürşat Altuk ve partililer katıldı.Komisyon Başkanı Hamit Çakır, 'Seçim komisyonumuzun ikinci çalışması olan Şuhut ilçemizdeyiz. Biz ilçe ve beldelerde sıkı bir [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi Seçim Komisyonu, İhsaniye’nin ardından çalışmalarına Şuhut ilçesinde devam etti. MHP İl Başkanlığı Seçim Komisyonu Başkanı Hamit Çakır, Mehmet Kocacan, Erol Barutçu ve Beytullah Bostancı’nın hazırladığı komisyon çalışmasına MHP Şuhut İlçe Başkanı Kürşat Altuk ve partililer katıldı.
Komisyon Başkanı Hamit Çakır, “Seçim komisyonumuzun ikinci çalışması olan Şuhut ilçemizdeyiz. Biz ilçe ve beldelerde sıkı bir çalışma ortamı oluşturduk ve bu ivmeyi devam ettireceğiz. Başarı ekip olmak ile kazanılır. Salih amellerle yola çıktık. Dava arkadaşlarımız ile bu yolda devam edeceğiz. Partimizin milletimizin gönlüne girebilmesi için azmetmek, herkese ve her kapıya ulaşıp, halkımızın teveccühünü kazanmak istiyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme