• Haberler
  • Genel
  • MHP, sosyal sorumluluk taşıyor – Kocatepe Gazetesi

MHP, sosyal sorumluluk taşıyor – Kocatepe Gazetesi

Sosyal sorumluluk projelerine imza atan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Kızılay’a kan bağışladı. MHP İl Başkanı Aziz Aslan, sosyal sorumluluk ile ilgili kampanyaların bundan sonra da devam edeceğini belirtti Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, “Bir Defter De Sen Al” kampanyasının ardından Kızılay’ın yürüttüğü kan bağışı çalışmalarına da destek verdi. MHP İl Başkanlığı önüne park [&hellip]

MHP, sosyal sorumluluk taşıyor

Sosyal sorumluluk projelerine imza atan Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanlığı, Kızılay’a kan bağışladı. MHP İl Başkanı Aziz Aslan, sosyal sorumluluk ile ilgili kampanyaların bundan sonra da devam edeceğini belirtti

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, “Bir Defter De Sen Al” kampanyasının ardından Kızılay’ın yürüttüğü kan bağışı çalışmalarına da destek verdi. MHP İl Başkanlığı önüne park eden Kızılay kan Bağış Aracı’nın önünde basın açıklaması yapan MHP İl Başkanı Azis Aslan, “Afyonkarahisar’da ilk defa bir siyasi parti, Kızılay’la işbirliği yaparak gerçekleştirdiği kan bağışı kampanyasını başlatmış bulunuyor. Toplumun problemlerine parmak basmak, ortak hareket etmek olgusuna destek sağlamak düşüncesiyle kampanyalar başlatıyoruz” dedi.
KAMPANYALAR SÜRECEK
“Bir Defter De Sen Al” kampanyasının olumlu sonuçlarının olduğunu aktaran Aziz Aslan, Afyonkarahisar’da ilkleri yapmaya başladıklarına dikkat çekti. Aslan, “Kurban Bayramı’na yakın olduğumuz bugünlerde, önümüzdeki günlerde hepimizin kana ihtiyacı olacağını düşündük. Kızılay’la ortaklaşa bir kan bağışı kampanyası başlattık. İlgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederiyoruz. Bu tür kampanyalarımızın devam edeceğini sizlerin aracılığıyla duyurmak istiyoruz” diye konuştu.
“YENİLİKLERE
ÖNCÜLÜK EDİYORUZ”
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz da kan bağışının son derece önemli olduğuna dikkat çekti.
Yılmaz, “Milliyetçi Hareket Partisi, sosyal konulardaki sorumluluğu yerine getirmeye devam ediyor. Sosyal duyarlılığın artması için birtakım yenilikler yapıldı. Biz buna öncülük etmeye devam edeceğiz. İl ve ilçe başkanlarımızı tebrik ediyoruz. Kan çok önemli bir unsur. Yanımızda Kızılay’ı bulmak çok önemli. Allah kimseyi kan aramaya muhtaç etmesin. İhtiyaç duyduğumuz anda Kızılay’a başvurduğumuz gibi kan bağışıyla da bu konuda destekliyoruz. MHP her yerde bu tür sosyal olaylara öncülük etmiştir, bundan sonra da devam edecektir. Bir damla kanı üretmek mümkün değil. Bunun için insana ihtiyaç var” ifadelerini kullandı.
Avukat Gönül Ar Güngör de kanın acil değil, sürekli bir ihtiyaç olduğuna dikkat çekti. Konuşmaların ardından MHP’liler kan bağış aracı önünde gerekli formları doldurup kan bağışladı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme