• Haberler
  • Genel
  • MHP seçim fitilini bayramdan sonra ateşleyecek

MHP seçim fitilini bayramdan sonra ateşleyecek

MHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen iftarda teşkilatlar bir araya geldi. Yemek sonrası konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Ramazan ayında ve iftar sofralarında siyaset yapmayı şık bulmadıklarını, bayramdan sonra yerel seçim hazırlıklarının hız kazanacağını söyledi Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanlığı tarafından 26 Temmuz Cuma akşamı Borsa Düğün Salonu'nda iftar yemeği [&hellip]

MHP seçim fitilini bayramdan sonra ateşleyecek

MHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen iftarda teşkilatlar bir araya geldi. Yemek sonrası konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Ramazan ayında ve iftar sofralarında siyaset yapmayı şık bulmadıklarını, bayramdan sonra yerel seçim hazırlıklarının hız kazanacağını söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez İlçe Başkanlığı tarafından 26 Temmuz Cuma akşamı Borsa Düğün Salonu’nda iftar yemeği verdi.
BU YIL BÖLGESEL İFTARLAR YAPILACAK
İftar yemeği akabinde konuşan MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı, Ramazan ayında birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıkıp, küskünlüklerin unutulduğunu söyledi. Alper Yağcı, teşkilat olarak mübarek Ramazan ayının gerektirdiği şekilde birlik ve beraberliği en güzel şekilde gösterdiklerini belirtti. Birlik ve beraberliğe katılımları ile destek veren tüm katılımcılara teşekkür eden Yağcı; “Bu sene diğer yıllardan farklı olarak iftar yemeklerimizi bölgesel olarak yapmaya karar verdik. Diğer iftar yemek programlarımızı da ilan edeceğiz.” dedi.
RAMAZAN’DA SİYASET UYGUN DEĞİL
Alper Yağcı, MHP teşkilatları olarak başkaları gibi Ramazan ayında iftar sofralarında, duadan sonra siyaset yapmayı çok uygun bulmadıklarını ifade etti. Siyaset yapmanın yeri ve zamanı olmadığını, ancak kendilerinin Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olmasını istediklerini ifade eden Yağcı şöyle konuştu: “Ramazan ayının siyasetten uzak, kardeşliğin daha fazla pekiştiği bir ay olmasını istiyoruz. Dolayısıyla bundan sonra tüm teşkilatlarımızla yerel seçimlere yaptığımız hazırlıkların sizlerle olan bölümünü Ramazan ayı bitiminde başlayacağını bildiriyorum.”
MHP ZAFERE YAKIN PARTİ
Ramazan bayramından sonra hem kitleler hem de topyekûn halde Afyonkarahisar Belediye Başkanı adayının teşkilatlarla birlikte belirleneceğini söyleyen Yağcı şunları söyledi: “Allah nasip ederse 30 Mart 2014 tarihindeki seçilecek Belediye Başkanına birlikte karar vereceğiz. Aday adaylığı dilekçelerini veren Engin Ayengin ile Fatih Çetinkaya arkadaşlarımız aramızdalar. Kendilerine bu katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum. Teşkilatları ile en hareketli ve zafere en yakın parti herkesin gözünde MHP olarak gözükmektedir.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme