'MHP milletimiz için güvenli geleceğin teminatır”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar 2. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Turan Civelek seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.Afyonkarahisar Otogarını, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi karşısında bulunan eczaneleri, Devlet Demir Yolları (DDY) çalışanları, Afyonkarahisar merkeze bağlı Fethibey Kasabası ile Köprülü Köyü’nü ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Civelek daha sonra ise Evciler, Dazkırı, [&hellip]

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar 2. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Turan Civelek seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar merkez ve ilçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Afyonkarahisar Otogarını, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi karşısında bulunan eczaneleri, Devlet Demir Yolları (DDY) çalışanları, Afyonkarahisar merkeze bağlı Fethibey Kasabası ile Köprülü Köyü’nü ziyaret eden MHP Milletvekili Adayı Civelek daha sonra ise Evciler, Dazkırı, Başmakçı İlçelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
“MHP FETÖ, PKK GİBİ KANLI TERÖR ÖRGÜTLERİYLE MÜCADELE HER ZAMAN ETKİN ROL OYNADI”  
“Cumhur İttifakı”na ve MHP’ye destek isteyen Prof. Dr. Civelek, “Milliyetçi Hareket Partisi PKK, FETÖ gibi kanlı ve kirli terör örgütleriyle mücadelede, en başından bugüne kadar, etkin rol oynamıştır ve oynamaya da devam etmektedir. Bu mücadelenin yol haritasını ortaya koyan partidir MHP. Bu bağlamda, lider Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin dediği gibi; FETÖ’nün siyasi ayağı da gündeme gelmelidir. Mücadele bu alanda da etkin olarak yapılmalıdır. Öte yandan bugün Kandil’e ilerleyen ‘Türk Ordusu’ kutlu bir yolda yürümektedir ve Fırat Kalkan’ında, Afrin de olduğu gibi zaferle bu yürüyüşü tamamlamak üzeredir. Terörle mücadelenin önemini yıllardır vurgulayan, askerine, polisine her daim sahip çıkan MHP, milletimiz için ‘güvenli geleceğin’ teminatıdır.” dedi.
“VATANDAŞ CUMHUR İTTİFAKI DİYOR, MHP DİYOR”
Gittiği ilçe, belde ve köylerde vatandaşların Cumhur İttifakına ve MHP’ye desteğinin tam olduğunu görmekten son derece mutlu olduğunu ifade eden Civelek, “Nasıl ki 15 Temmuz sonrası süreçte Türk milleti varoluş mücadelesinde en ön safta yerini almış, siyasî uzlaşının en güzel örneğini hayata geçirerek millî sorumluluk anlayışının gereğini yerine getirmişse, bundan sonra da bedeli ne olursa olsun bu uğurda mücadele etmeye ve millet varlığına sahip çıkmaya devam edecektir. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi, ‘devlet ebed müddet, millet ebed müddet’ ülküsünün, “İ’lâ-yı Kelimetullah” davasının yılmaz, yıkılmaz, ele geçirilmez siyasî burcudur. ‘Tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek devlet, tek dil’ anlayışını hâkim kılma ve yaşatma iradesi; ahlâk, mukaddesat ve Türkiye merkezli yeni bir medeniyet inşa etme hareketi, millî birlik ve kardeşlikte uzlaşmaya açılan siyaset penceresidir.” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme